Feng Shui 2021. Sfaturi de care să ții cont pentru bunăstarea casei tale

Feng Shui 2021. Cum să atragi în casa ta fluxuri de energie pozitivă.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu


In articol:

Principiile Feng Shui se bazează pe forme și pe mediul ambient. Scopul Feng Shui este de a crea armonie în locurile în care oamenii trăiesc, prin analiza fluxurilor de energie din mediul înconjurător, bazându-se pe teoria celor 5 elemente naturale (pământ, metal, apă, lemn, foc). Feng Shui 2021. Sfaturi de care să ții cont pentru bunăstarea casei tale 

Tehnicile Feng Shui datează încă din secolul III. Prin utilizarea Feng Shui, oamenii au reușit să amelioreze, sănătatea, prosperitatea și comportamentul persoanelor, dar și bogăția, fericirea, longevitatea și copii sănătoși.

Feng Shui 2021. Sfaturi de care să ții cont pentru bunăstarea casei tale

Anticii învățau cum să își organizeze casa, astfel încât să creeze un mediu armonios și să alunge energiile negative. Este important să creezi armonie în locuința ta, să te simți protejat și să ții departe energiile negative. Învață cum să îți restabilești echilibrul și cum să dobândești energie pozitivă în casa ta din sfaturile următoare.

Feng Shui 2021. Sfatul numărul 1

Este important ca atunci când vrei să achiziționezi o casă să te gândești la cum este amplasată. Ține cont de spațiul verde, clădiri care o înconjoară sau obiecte. Casa ta trebuie să fieînconjurată de un parc sau o fântână. Evită să îți cumperi o locuință care are prin preajmă un spital, o închisoare sau un cimitir. Aceste locuri pline de suferință și energii negative îți pot aduce complicații în viață.

Feng Shui 2021. Sfatul numărul 2

O regulă de aur în Feng Shui este să îți ții băile din casă curate. Igiena băilor și ușile închise îți vor asigura confortul locuinței și menținerea curată a energiilor din casă.

Feng Shui 2021. Sfatul numărul 3

Casa ta trebuie să fie aerisită mereu. Cu cât vei ține mai mult ferestrele deschise cu atât vei reînoi câmpul energetic al locuinței tale. Pentru a elimina bolile și necazurile, ține geamurile deschise în momentele când ești plecat de acasă.

Citeste si: Ce trebuie să ai în mașină iarna? Trusa completă a șoferului pentru o călătorie fără griji - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Citeste si:Horoscop 12 ianuarie 2021. Racii vor fi apreciați de șefi

Feng Shui 2021. Sfaturi de care să ții cont pentru bunăstarea casei tale
Feng Shui 2021. Sfaturi de care să ții cont pentru bunăstarea casei tale[Sursa foto: PixaBay]

Feng Shui 2021. Sfatul numărul 4

Coșul de gunoi nu se pune niciodată la intrarea în locuință. Gunoiul, praful, murdăria intoxică energia spațiului și provoacă probleme de sănătate. Totodată este recomandat să scapi de lucrurile inutile din casa ta. Eliberează spațiul și fă loc pentru lucruri noi și frumoase care îți vor umple casa de bunăstare.

Feng Shui 2021. Sfatul numărul 5

În jurul locuinței tale trebuie fie spațiu verde și copaci. Blocurile înghesuite și parcările pline de mașini îți pot perturba energiile pozitive din casă. Nu ține lucruri îngrămădite în casă și nu crea aglomerație. Obiectele de încălțăminte ține-le organizat și într-un singur loc.

Feng Shui 2021. Sfatul numărul 6

Aruncă obiectele defecte din locuință. Repară tot ce este stricat, iar ce nu poate fi reparat, aruncă fără ezitare. În acest mod poți scăpa de energiile negative și vei putea atrage bogăție și fericire. Obiectele stricate atrag certuri și tensiuni. Experții Feng Shui afirmă că un obiect defect de care ne debarasăm poate elimina o problemă din viața noastră. Totodată, cheamă un instalator și repară toate țevile sau robinetele care curg. Dacă apa curge constant, nu poți atrage fericirea în casa ta.

Citeste si:Ce sunt mantrele și cum îți pot schimba felul în care gândești

Feng Shui 2021. Sfaturi de care să ții cont pentru bunăstarea casei tale
Feng Shui 2021. Sfaturi de care să ții cont pentru bunăstarea casei tale[Sursa foto: PixaBay]

Feng Shui 2021. Sfatul numărul 7

Evită să ai colțuri ascuțite prin locuință. Colțurile mobilei trebuie să fie orientate spre interior. Totodată, încearcă să nu aplici rafturi suspendate pe pereții casei tale. Rafturile fără susținere pot atrage energii negative.

Feng Shui 2021. Sfatul numărul 8

Nu pune o oglindă în fața ușii de la intrare în locuința ta. Dacă faci asta, nu vei lăsa energia să iasă și să intre în casa ta. Totodată, dacă vei plasa o oglindă în dormitor, relația ta conjugală va avea de suferit. Experții Feng Shui spun că oglinda atrage cearta între soți. În celelalte spații ale casei, oglinda nu are o putere nefastă. Înlocuiți oglinzile crăpate, sparte sau defecte. În casă trebuie să existe o oglindă care să reflecte imaginea ta în întregime, nu trunchiat.

Feng Shui 2021. Sfaturi de care să ții cont pentru bunăstarea casei tale
Feng Shui 2021. Sfaturi de care să ții cont pentru bunăstarea casei tale[Sursa foto: PixaBay]

Feng Shui 2021. Sfatul numărul 9

Experții Feng Shui îți recomandă să stai menții curățenia în casă și să eviți să îți aglomerezi biroul cu lucruri pe care nu le folosești. Fii organizat și nu lăsa dezordinea să îți afecteze energiile bune din locuință.

Feng Shui 2021. Sfatul numărul 10

Fii atent la pragurile din casă. Acestea pot fi piedici în circulația energiilor pozitive. Dacă sunt rupte sau întrerupte, pragurile pot fragmenta soarta în bucăți. Acest lucru poate atage ghinion, lipsa succesului și neplăceri în viața personală.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 12 ianuarie 2021. Racii vor fi apreciați de șefi

Ce sunt mantrele și cum îți pot schimba felul în care gândești

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

RAED ARAFAT a dat ordinul. Intră în vigoare chiar de sâmbătă, 16 ianuarie. Românii care intră direct în carantină

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Istoria Secretă. Moartea lui Mihai Viteazul. Invidia lui Basta sau planul Habsburgilor?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies