Fenomen meteo înfricoșător în Marea Neagră. Ce au trăit românii. VIDEO

Imaginile foto și video obținute de români la Sfântul Gheorghe arată o serie de fenomene meteo înfricoșătoare în Marea Neagră.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Fenomenele meteo accentuate au cuprins teritoriul României în ultimii ani, acestea devenind din ce în ce mai agresive. În acest an, acestea au luat o amploare neașteptată, ploile, frigul, grindina lăsând impresia că nu se mai termină. 


In articol:

În Marea Neagră, pe 23 iunie, a avut loc un fenomen care i-a alertat pe români. O tornadă de mărimi impresionantă s-a desfășurat cu putere în largul Mării Negrei. 

Tornada din Marea Neagră a făcut prăpăd în Turcia

Aproape în același timp, pe internet au apărut imagini și cu tornadele care au avut loc pe țărmul Turciei de la Marea Neagră. Tornada a spulberat aproape tot în calea ei, cei care au filmat fiind speriați de puterea pe care fenomenul meteo l-a avut pe țărmul Turciei. 

Ce spune prognoza meteo pentru România

În ciuda fenomenelor agresive, meteorologii susțin că în următoarea perioadă fenomenele vor fi normale pentru această perioadă a anului. ANM anunţă temperaturi normale pentru această perioadă. Începând din iulie, valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice perioadei iar cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

În regiunile sud-estice si în extremitatea de sud a țării, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. În restul teritoriului cantitățile de apă vor fi excedentare.

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

În iulie vor fi, din nou, anomalii meteo

De abia la începutul lunii iulie se anunță zile neobișnuite pentru perioada aceasta a anului. Valorile termice vor fi ușor mai coborâte de cât cele specifice pentru această perioadă, în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Galerie foto 
Citește și:

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Cutremur, din nou! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit

Secretar de stat în Ministerul Economiei, implicat într-un accident rutier în Argeș. Imagini de la locul fața locului VIDEO

COVID-19. Numărul cazurilor noi de coronavirus, extrem de ridicat pentru o zi de weekend.  33 de oameni au murit în ultimele 24 de ore

Situație critică în Marea Britanie. Guvernul britanic ia în considerare o nouă izolare totală. „Trebuie să acționăm”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies