Fenomen uman bizar: O femeie lăcrimează zilnic cu 50 de cristale, iar medicii nu știu cum să o trateze. Care este motivul afecțiunii

Cazul halucinant al femeii care plânge cu lacrimi a făcut încojurul lumii. Femeia lăcrimează zilnic cu 50 de cristale, ceea ce îi provoacă o durere imensă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cazul este investigat de medicii care nu știu ce ar putea să-i provoace femeii un asemenea fenomen ciudat.

Fenomen uman bizar: O femeie plânge zilnic cu 40 de cristale. Care este motivul

Satenik Kazaryan în vârstă de 22 ani, din Armenia simte că trăește zilnic în iad, după cum spune chiar ea. Femeia lăcrimează zilnic cu 50 de cristale, care îi cauzează o durere incredibil de mare și nu are banii necesari pentru a urma un tratament adecvat.

"Am mers la oftalmolog și câteva cristale au fost scoase din ochii mei. Acum, în fiecare zi simt că mă întorc în iad.", a spus femeia, conform Mirror.com. 

fara descriere

Citeste si: Mario Iorgulescu a fost transferat în străinătate! Medicii de la Elias nu au fost de acord!

Citeste si: Un grup de puști din Bârlad au devastat un cimitir, au rupt bariera de la piață, apoi au atacat o mașină! Imaginile sunt scandaloase

Citeste si: A acceptat să fie violată după ce agresorul i-a oferit 3 variante, toate șocante! Una ar fi fost să-și piardă viața, iar cealaltă... E de neînchipuit!

Medicii au găsit un remediu pentru femeie, dar acesta a funcționat pentru o perioadă scurtă de timp, iar cristalele apar din ce în ce mai des. Femeia spune că toți medicii sunt șocați și nu știu cum ar putea să trateze acest caz.

"Ei nu au găsit niciun diagnostic", mai spune fata. 

Svetlana Avagyan, ruda fetei de 22 de ani spune că și ea fost în șoc prima oară când a văzut că fata lăcrimează cu cristale.

fara descriere

"Când am scos primele cristale din ochi, am crezut că ar putea fi cioburi de sticlă care i-au intrat în ochi în timp ce muncea la ferma noastră. Dar durerea nu scadea chiar dacă noi am continuat să scoatem cristalele din ochii ei, așa că am mers la doctor. La început nu ne-au crezut, niciunul dintre medici nu au mai întâlnit un asemenea caz." a spus ruda fetei. 

Specialiștii au trimis cristalele la analize, dar nu au găsit diagnosticul. Ministerul Sănătății a spus că urmează ca acest caz să fie studiat. 

fara descriere

Un astfel de caz a mai fost descoperit în Rusia, iar un medic oftalmolog rus a explicat cum se formează aceste lacrimi din cristal.

"În cele mai multe dintre situații, este o inflamație genetică a ochilor, dar poate fi și din cauza corpului care are schimbări în compoziția lui. Dacă nivelul de sare din corp crește, poate apărea o accelerare a cristalizării.", spune medicul.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate