Ferească...! Daniela Crudu nu mai are nicio limită! Uite-o aproape dezbrăcată alături de o altă "bombă" din showbiz! FOTO EXCLUSIV!

Daniela Crudu, "iepuraşul" cel mai sexy pe care l-ai văzut! Uite-o aproape dezbrăcată alături de o altă "bombă" din showbiz!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Asumată, amuzantă, naivă, copilăroasă şi plină de energie, Daniela Crudu este vedeta căreia publicul îi iartă orice "păcat". Fosta asistentă tv a fost implicată în mai multe scandaluri cu iz de prostituţie, dar popularitatea ei nu a scăzut.

Citeste si: Fericire mare în familia lui Adi Minune! Artistul va avea o finuţă! Celebra creatoare de lenjerie intimă Cristina Oae este însărcinată!

Dimpotrivă! Mesajele şi comentariile pe care le primeşte Daniela pe reţelele de socializare, dar şi audienţele pe care le înregistrează de fiecare dată când apare la o emisiune arată, fără echivoc, ca şturlubatica brunetă este "pe val" şi nu are de gând să coboare de acolo prea curând.

Ei bine, în ceea ce priveşte aspectul ei fizic însă, nu puţini sunt aceia care susţin că nenumăratele intervenţii estetice la nivelul feţei au transformat-o pe Crudu dintr-o "păpuşică", într-un chip schimonosit.

Daniela Crudu, "iepuraşul" cel mai sexy pe care l-ai văzut! Şi Larisa Munteanu e de "infarct"!

Mai mult decât atât, greutatea divei a stârnit motive de îngrijorare, protagonista noastră având sub 50 de kilograme. "Te topeşti pe picioare" este propoziţia pe care fosta asistentă tv o aude cel mai des, dar pare că, pur şi simplu, nu o interesează.

Parcă în ciuda tuturor celor care au luat-o în colimator, Daniela Crudu a făcut însă o şedinţă foto care o înfăţişează extrem de sexy. Îmbrăcată doar cu lenjerie intimă roşie, fină şi extrem de provocatoare, semnată de celebrul designer Cristina Oae, vedeta apare senzuală, sigură pe ea şi fruntaşă în arta seducţiei. Dar doamnelor şi -în special- domnilor, nu vă mai agasăm cu detalii şi vă spunem "vizionare plăcută".

Citeste si: Daniela Crudu încasează sume uriașe pentru a poza aproape goală! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Aaa, şi să nu uităm! Pentru că vara se apropie cu paşi repezi, dragi cititori, avem pentru voi şi un "bonus", o domnişoară cunoscută, la fel de frumoasă şi sexy cum este şi Daniela.

Vorbim despre modelul Larisa Munteanu, o tânără care nu a mai apărut de ceva timp în lumina reflectoarelor, dar acum revine..."exploziv", tot în lenjerie provocatoare creată de Cristina Oae.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: