Ferentz acuzata ca a “distrus” relatia dintre solista Uni-k si fostul iubit! Anamaria: “Sunt socata! N-am nicio legatura cu asta. Sunt prietena cu ea”

Nici bine n-a venit in tara ca deja a fost luata in colimator! Stelian Nanian, fostul iubit al Cristinei Darha, alias “Uni-k”, o acuza pe Anamaria Ferentz ca si-a bagat coada in relatia pe care o avea...

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereFostul director al televiziunii Atomic Tv, Stelian Nanian, sustine ca Anamaria Ferentz este “spargatoare de case” si ca si lui i s-a intamplat acelasi lucru. Barbatul spune ca relatia de dragoste dintre el si Cristina Darha, alias “Uni-k”, s-a terminat din cauza artistei Anamaria Ferentz.  "Anamaria Ferentz a distrus din invidie tot ce a vazut casnicie si cuplu care i se parea ideal. Si le-a facut pe toate prietene pana le-a despartit de barbatii lor. Pentru mine, Anamaria Ferentz e o persoana fara capatai. Desi caractere diferite, viata le-a imprietenit pe ele (Anamaria si Cristina – n.r.) . Prietenie care s-a intamplat si la mine in casa, asta e, nu puteam sa-i interzic sa mai aiba prietene”, a declarat Nanian pentru Ring.

Contactata de reporterii WOWbiz.ro, Anamaria Ferentz ne-a marturisit ca este socata si ca nu intelege ce i se intampla. “Doamne, lumea e nebuna! Romanii au doua mari calitati: invidie si rautate. Incredibil! Nu inteleg ce mi se intampla! Sunt curioasa ce mi se mai intampla pana cand plec inapoi in America. Ma stiu foarte bine si cu Cristina, si cu Stelian. El mi-a facut doua clipuri cand eram la formatia “Demmo”. Eu m-am imprietenit cu Cristina. Chiar ea m-a sunat sa-mi spuna ca ii pare rau ca sunt bagata in povestea asta. Mi-a zis ca ii pare rau ca omul asta ma uraste pe mine si nu intelege de fapt motivele reale ale despartirii lor. Eu sunt dezamagita. Eu ma agit sa ajut artisti romani cu tot ce pot, cu piese si uite ca patesc cand vin in tara. Nu am ce sa spun, sunt socata, sincer”, a declarat Anamaria pentru WOWbiz.ro.

fara descriereNici Cristina Darha, alias “Uni-k”, nu intelege de ce fostul ei iubit, Stelian Nanian, a ales sa vorbeasca despre relatia lor, “sa dea din casa”. “Eu nu am vrut niciodata sa vorbesc despre aceste lucruri. Nu pot sa le neg pentru ca sunt lucruri care s-au intamplat in viata mea. Insa, nu pricep de ce Stelian a ales sa vorbeasca despre relatia asta acum, cand eu nu sunt cu el de aproape trei ani. Mi se pare cea mai mare prostie. Sunt intr-adevar lucruri din viata mea, doar eu n-am vrut sa stie tot poporul ce suferinte am eu. Anamaria stie prin ce am trecut eu, e prietena mea, ea mi-a fost aproape in toate momentele. Ma gandesc ca omul la nervi spune multe. Stii ca orice partener e invidios pe cea mai buna prietena a iubitei. Probabil nu i-o fi convenit ca Anamaria imi era prietena foarte buna. Nu ea este motivul despartirii noastre, n-are nicio legatura cu adevaratul motiv “, ne-a declarat Uni-k.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate