Ferestre mereu curate cu robot curățare geamuri

Autor: Amalia Florea

Robot curățare geamuri- este o alegere excelentă în locul misiunii dificile de a curăța ferestrele sau alte fasade interioare. Partea plăcută la un robot curățare geamuri este că este foarte ușor de utilizat, sigur și îți oferă timp liber. Singurul efort este de a-l pune pe geam, apoi el anunță când a terminat curățarea.

Acest robot curățare geamuri este potrivit orice grosime geam, pentru locuințe, magazine, restaurante, mici pensiuni și altele.

Suprafețele care pot fi curățate sunt ferestre și alte suprafețe din sticlă, pereți din faianță, marmură sau acoperite cu vopsele speciale care se pot spăla, diferite piese de mobilier cu suprafete plate, plăci ceramice, oglinzi și rafturi din sticlă, uși din aluminiu, sticlă sau metal. Roboții curățare geamuri se pot mișca atât pe vertical, cât și pe orizontal, unele modele chiar pot funcționa pe suprafețe fără ramă.

Autonomia unui robot de curățare geamuri este ...cât doriți dvs., binențeles cu pauze din când în când, măcar pentru o cafea, ele funcționează alimentate la curent electric. Obligatoriu înainte de a începe curățarea, trebuie a se încărca bateria, în cazul unei pene de curent, robotul să rămână lipit de geam în continuare, emițând semnale sonore și luminoase pentru a-l lua de pe geam.

Alegerea unui robot curățare geamuri nu este una foarte grea. Mai întâi vă opriți la o marcă, specializată în fabricarea acestor roboți. Nu orice robot este eficient.

Citeste si: Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu! Ce decizie a luat artista după despărțire- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

HOBOT Technology Inc. sunt cei care au introdus conceptul de robot curățare geamuri cu robot. Ei sunt cei care au inventat robotul de curățare geamuri, apoi mai târziu pulverizarea automată cu soluție pe geam... și, sigur, nu o să se oprească aici.

Forma robotului curățare geamuri se alege după preferințe, după forma ferestrelor. În cazul geamurilor cu o altă formă diferită celor dreptunghiulare și cu ramă, vă recomandăm un robot cu inele de curățare rotative, iar modelele sunt HOBOT 188, HOBOT 368 și

HOBOT 388.

Dacă aveți locuință cu geamuri mici și accesibile, puteți alege varianta mai ieftină, fără pulverizare automată. Acolo unde geamurile sunt de suprafață mare se recomandă robot cu pulverizare automată, pentru o umezire constantă a geamului- HOBOT 298, HOBOT 2S, HOBOT 388.

Și cum apare un model nou de robot curățare geamuri, întotdeauna are ceva diferit fațăde predecesorii săi, ultimul model în materie de robot curățare geamuri de pe piață, cel mai inovativ și adaptat este HOBOT 2S. Acest robot curățare geamuri este prevăzut cu 2 pulverizatoare, senzori Scurgere de Aer pentru a-și regla presiunea în timpul funcționării, aplicație mobilă, lavetă mai lată din microfibră adaptată curățării uscate și umede, acoperire mai mare a colțurilor și altele.

Toate modelele pot fi controlate prin telecomandă sau pur și simplu apăsați butonul play, iar unele din ele chiar au aplicație mobilă.

Viteza maximă de curățare este de 2,4 min./m², iar înălțimea maximă de urcare este de până la 5 m, iar mișcarea stânga-dreapta se efectuează pe o lățime maximă de 6 m.

Mai multe detalii și specificații despre acești roboți curățare geamuri puteți găsi pe site-ul nostru www.dedal-robot.ro.

Aici puteți găsi varietate de roboți curățare și purificatoare de aer.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Începe Festivalul „Transylvanian Tulips Fest”, Cluj-Napoca. Zeci de evenimente cu accente pe cultura turcă vă așteaptă în inima Transilvaniei în perioada 26-29 mai 2022

Cine e Melinda Gărdescu de la America Express 2022. Soția lui Puya participă pentru prima dată la un show TV

Cine e Jean Gavril de la America Express 2022. Câștigătorul Dancing on Ice - Vis în doi 2022 participă alături de fratele lui

Horoscop 25 Mai 2022: un moment important al vietii tale incepe astazi

Sfârșitul lui Vladimir Putin! Nu mai are scăpare: Se pregătesc

Ce se intampla daca stergi geamurile cu o coaja de banana: trucul care devine din ce in ce mai popular printre gospodine

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns cerșetori. Rușine și furie la Casa Regală

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies