Fericire mare! Maria Popovici s-a măritat cu Alexandru Minculescu! Imagini din luna de miere cu cei doi

Maria Popovici și Alexandru Minculescu se află acum în luna de miere, în Grecia.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  ”De curând nevastă”, a scris Maria Popovici pe rețelele de socializare. Ba mai mult decât atât, s-a și fotografiat alături de soțul ei, Alexandru Minculescu. Cei doi se află în Grecia, în luna de miere.

  Dar, așa cum suntem obișnuiți cu umorul celor doi, Maria Popovici a continuat să povestească ce s-a întâmplat în vacanța din Grecia, chiar dacă se află de două zile acolo: ”Vreau să declar public în mediul on-line că sunt de două zile în luna de miere în Grecia cu #Mincu și dacă o singură dată mai strigă ,,palamakia" când vede ceva, când ajungem la București divorțez și îi iau toți banii”.

  Cei doi au primit numeroase mesaje de la prietenii virtuali: ”Și fericită, asta este important!”, ”Tu să fii sănătoasă! Noi astea mai vechi ne rugăm pt tine😌”, ”Duamna Minculescu, care e! 😊”, ”Sunteți de belea!! Super oameni, super fler, carismă... Casă cu dragoste! (P.S.: și năbădăi ☺️☺️🎉💯✌️💪🤗🤗)”.

  Citeste si: Andreea Mantea, imagini senzanționale alături de fiul ei și al lui Cristi Mitrea! S-a filmat naturală, în timp ce sare în trambulină cu David

  Citeste si: Caz bizar! O femeie leșină mereu atunci când face sex. Ce trebuie să facă ca să reziste în timpul partidei

  Citeste si: Bianca Rus vorbește, în mijlocul divorțului, despre alți bărbați! ”Bine să am început procesul cu omul acela”

  Maria și Alexandru s-au căsătorit în octombrie

  Maria Popovici şi iubitul său şi-au spus ”Da!” în faţa ofiţerului de stare civilă la sfârșitul lunii octombrie, 2018. Fericitul eveniment a avut loc chiar în casa părinţilor, unde totul a fost pregătit: s-a amenajat masa cu tricolorul, alături de ofiţerul de stare civilă, dar au ornat şi camera cu baloane colorate. Maria Popovici a ţinut în mână un buchet cu flori albe, având pe cap şi o coroniţă similară. Atât cei doi, cât şi familia s-au îmbrăcat elegant pentru acest eveniment care anunţă o etapă foarte frumoasă în viaţa lor.

  ”Gata fetele. S-a rezolvat. Mulţumim Sectorul 6 pentru oficierea specială acasă la părinţi”, a scris Maria Popovici pe reţelele de socializare.

  Cei doi au primit foarte multe mesaje frumoase, urându-le ”casă de piatră”: ”Felicitări, casă de piatră”, ”Gata? Eşti în sfârşit doamna Minculescu?”, ”Super felicitări, minunaţilor! Viaţă lungă şi frumoasă vă doresc”, sunt doar o parte din mesajele pe care le-au primit.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate