Fericire mare pentru un vlogger român: Selly a luat permisul de conducere

Câtă lume în Piața Mihai Viteazu din Craiova, tot atâtea motive de mândrie pentru Selly, vloggerul de numai 18 ani care are Internetul la picioare!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Câtă lume în Piața Mihai Viteazu din Craiova, tot atâtea motive de mândrie pentru Selly, vloggerul de numai 18 ani care are Internetul la picioare! Tânărul bifează cu brio încă o reușită personală, după ce anul 2019 a fost cel în care s-au concrezitat numeroase alte succese profesionale.  Îmbrăcat la patru ace, pentru că a prezentat aseară alături de Diana Sar și Cuza de la Noaptea Târziu premiile The Artist, Selly a anunțat că a obținut permisul de conducere. El își dorea de foarte mult timp să nu mai depindă de tren pentru a se duce la București, acolo unde are nenumărate proiecte. Astfel, după 5 ani de navetă făcută pe șine, Selly e gata să se deplaseze cu propria mașină.

Citeste si: BRomania, Selly, Laura Giurcanu, Irina Deaconescu, Diana Condurache și Nadd Hu, nominalizați la E! People’s Choice Awards

Citeste si: Povestea vloggerului tractorist care se filmează pe câmp! „Micul fermier” arată pe youtube cum îşi ară terenul ! VIDEO

Citeste si: Ruxy, cel mai influent vloger de la noi, a pozat complet goală! Imagini de senzație

Încântat de noua sa reușită, Selly a scos din portofel permisul de conducere și l-a arătat celor care au venit în piață pentru a lua parte la tot show-ul creat în jurul premiilor The Artist.

Cu o seară în urmă, Selly a primit două premii: Entertainment Award (offered by YouTube) și YouTube Creator of the Year, în timp ce 5GANG a obținut Biggest Audience Award.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate