Fericire mare pentru un vlogger român: Selly a luat permisul de conducere

Câtă lume în Piața Mihai Viteazu din Craiova, tot atâtea motive de mândrie pentru Selly, vloggerul de numai 18 ani care are Internetul la picioare!

Autor: A.V.

Câtă lume în Piața Mihai Viteazu din Craiova, tot atâtea motive de mândrie pentru Selly, vloggerul de numai 18 ani care are Internetul la picioare! Tânărul bifează cu brio încă o reușită personală, după ce anul 2019 a fost cel în care s-au concrezitat numeroase alte succese profesionale.  Îmbrăcat la patru ace, pentru că a prezentat aseară alături de Diana Sar și Cuza de la Noaptea Târziu premiile The Artist, Selly a anunțat că a obținut permisul de conducere.

El își dorea de foarte mult timp să nu mai depindă de tren pentru a se duce la București, acolo unde are nenumărate proiecte. Astfel, după 5 ani de navetă făcută pe șine, Selly e gata să se deplaseze cu propria mașină.

Citeste si: BRomania, Selly, Laura Giurcanu, Irina Deaconescu, Diana Condurache și Nadd Hu, nominalizați la E! People’s Choice Awards

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Povestea vloggerului tractorist care se filmează pe câmp! „Micul fermier” arată pe youtube cum îşi ară terenul! VIDEO

Citeste si: Ruxy, cel mai influent vloger de la noi, a pozat complet goală! Imagini de senzație

Încântat de noua sa reușită, Selly a scos din portofel permisul de conducere și l-a arătat celor care au venit în piață pentru a lua parte la tot show-ul creat în jurul premiilor The Artist.

Cu o seară în urmă, Selly a primit două premii: Entertainment Award (offered by YouTube) și YouTube Creator of the Year, în timp ce 5GANG a obținut Biggest Audience Award.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ruxy, cel mai influent vloger de la noi, a pozat complet goală! Imagini de senzație

Ce i s-a întâmplat vloggerului care a filmat noaptea ”drogații” din Ferentari? ”Să vedem dacă te omoară ăia!”

Selly, răspuns dur pentru Elena Merișoreanu, după ce solista a declarat că ”5Gang nu are logică”! ”E normal să nu înțeleagă, a crescut în altă generație”!

Bianca Drăgușanu, despre reușitele sale în viață: „Adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții”

TRAGEDIA ZILEI în ROMÂNIA! S-a SINUCIS după ce urma să fie CONCEDIAT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

EXPLOZIV. „Harry nu este fiul prințului Charles”. Criminalistul care a făcut public totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies