Feriti-va ochii de Revelion! Petardele va pot lasa fara vedere! Iata ce va sfatuieste celebrul medic oftalmolog Monica Pop!

Celebrul medic oftalmolog Monica Pop, directoarea Spitalului de Urgenta Oftalmologic din Bucuresti, declara, in fiecare an, razboi petardelor! Potrivit specialistei, bombele si artificiile sunt dusmanii supremi ai ochilor in aceasta perioada!

Distribuie pe:

fara descriereDirectoarea Spitalului de Urgenta Oftalmologic din Bucuresti ne sfatuieste sa stam departe de petarde si artificii de Revelion, dar mai ales sa nu lasam copiii sa puna mana pe asa ceva!

"Nu recomand asa ceva. Nu le cumparati pentru ca sunt extrem de periculoase si din cauza lor putem ramane cu grave probleme”, spune, raspicat, Monica Pop. Prin prisma meseriei de oftalmolog, specialista a vazut multe nenorociri din cauza petardelor si multe persoane care au ramas fara vedere din pricina periculoaselor bombe facute pentru a ne distra.fara descriere

Totodata, dr. Monica Pop ne sfatuieste ca atunci cand vedem alte persoane care folosesc petarde in apropierea noastra, sa ne acoperim fata cu mainile sau sa intoarcem capul. Din pacate insa, spune Pop, viteza de explozie a bombelor este mult mai mare decat reactia noastra, de aceea este cel mai bine sa ne ferim de oamenii sau de locurile unde se folosesc petardele!

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate