WOW

Fernando de la Caransebes il desfiinteaza pe Mihai Bendeac: "E un om de nimic. Le-a aratat oamenilor cum e el, nu cum sunt eu"! Afla ce mai spune despre el!

Ani la rand, in emisiunea in "Puii Mei", Mihai Bendeac a intrat in pielea personajului Fernando de la Caransebes, iar telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura fiecare editie, caci actorul se maimutarea de mama focului pe micul ecran. Iata ca acum, Fernando a iesit el la atac.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Din pricina emisiunii "In Puii Mei", pe care o realiza, actorul Mihai Beneac si-a facut multi dusmani.

Unul dintre personajele pe care Bendeac le-a interpretat, ducand uneori gluma si mistoul pana la extreme, este Fernando de la Caransebes. Multa vreme, ardeleanul a tacut si nu i-a dat nicio replica actorului, insa acum s-a hotarat sa atace si el. "Oamenii inteligenti pot sa-si dea seama ca e un om de nimic (n.r. Bendeac). Nu cred ca poti sa vorbesti despre o persoana pana nu o cunosti. Emisiunea lui nu insemna nimic fara mine, fara personajul Fernando de la Caransebes. El insa cand descria personajul Fernando nu ma descria pe mine, ci pe el. Are gesturi de om fara minte", a spus Fernando de la Caransebes.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune