Fetele de la Bambi parcurg 650 kilometri in noaptea de Revelion! Cantaretele au trei concerte

Raluca si Denisa, componentele trupei Bambi, vor sarbatori Noaptea din Ani mai mult pe drumuri decat la distractie. Ele au programate trei spectacole in orase diferite.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereMajoritatea artistilor muncesc in noaptea de Revelion. In timp ce unii se multumesc cu cate un spectacol, altii canta si in trei – patru localuri din orase diferite. Fetele de la Bambi si-au programat concertele de Revelion inca din toamna. Varsta inca frageda le permite sa parcurga cateva sute de kilometri sis a cante in trei orase.

“In septembrie am fost sunate ca sa cantam la Tecuci si am zis ca daca au sunat primii, acceptam. Apoi ne-au cautat de la Bacau, iar distanta de la Tecuci la Bacau nu e foarte mare, asa ca am confirmat prezenta. Si dupa aceste doua concerte, ne intoarcem la Bucuresti unde mai avem unul. Asadar, vom petrece Revelionul pe drumuri”, a declarat Raluca Tanase pentru WOWbiz.ro.

“Bambinele” vor face 650 de kilometri in noaptea de 31 decembrie: de la Bucuresti la Tecuci au de parcurs 222 kilometri, de la Tecuci la Bacau – 137 kilometri, iar de la Bacau inapoi spre Bucuresti mai au inca 291 kilometri.

Pentru un concert, Denisa si Raluca sunt remunerate cu aproximativ 2.000 de euro, ceea ce inseamna ca de Revelion, fetelor le va creste bugetul cu circa 6.000 de euro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate