Fetele din Caracal nu au fost arse la ”Casa groazei”! Profiler Mihaela Brooks: ”Nimeni nu menționează un miros puternic”

Mihaela Brooks, profiler româno-canadian, nu crede în varianta arderii trupului Alexandrei, din cazul crimelor de la Caracal.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Până să fie găsite trupurile fetelor pe care Gheorghe Dincă susține că le-a ucis, varianta cea mai vehiculată în cazul crimelor de la Caracal este cea a arderii corpurilor în niște butoate în care s-ar fi găsit resturi de oase.

fara descriere

Această variantă nu stă în picioare, susține profilerul Mihaela Brooks (cunoscut pentru analiza din cazul Mădălina Manole). Specialistul susține că este imposibil ca un corp uman să dispară în flăcări într-un timp atât de scurt și că dacă ar fi așa, mirosul ar fi fost extrem de puternic. Pânbă acum, în decursul anchetei, nu s-a pomenit de un miros puternic.

Citeste si: Imagini terifiante din casa criminalului din Caracal! Detaliile pe care nu toți le-au observat. Ce avea în locuință întrece orice imaginație

Citeste si: Dezvăluiri incredibile! Ce spune tatăl Geaninei, fata care a dispărut în 1999 din Caracal! Mărturii cutremurătoare

Citeste si: Ce scria pe cartea de vizită găsită de Alexandra Măceșanu, fata din Caracal răpită și ucisă

”Caz Caracal din altă perspectivă: UNDE ESTE CORPUL COPILEI?

fara descriere

Vecinii declară că în jurul orei 4 dimineața au auzit strigăte "Nu ma omorî" (ceva la genul acesta), au sunat la 112, chiar le-au spus polițiștilor din fața casei care așteptau ora 6 să intre în casă. Nu știu dacă această informație a fost confirmată oficial, dar se tot vehiculează că a fost tranșată și "arsă".

"Tranșata și arsă" înseamnă:
1. Bucăți de corp să fie arse la temperaturi mari. Asta inseamnă că un miros specific trebuia să existe, care să fi atras atenția vecinilor. Mai este o metodă de ardere - nu vreau menționez public procesul, este ceva care a fost folosit în alte crime, procesul de "ardere" este de 3 ore și urme se pot găsi.

fara descriere

2. S-a vehiculat "arsă" în acid de baterie mașină. Bateria de mașină are 35% acid sulfuric, deci nu este suficient să "arzi în acid" bucăți de corp/corp. Pentru a obține acidul sulfuric concentrat există un proces de eliminare a apei, care și asta durează, sau poate îl avea pregătit de mult. Nu intru în detalii de recipientul în care se ține acidul sulfuric (are importanță, dar platforma aceasta nu îmi permite să menționez), DAR acidul sulfuric are un miros specific, puternic care atrăgea atenția tuturor. Nimeni nu menționează un iz puternic, indiferent de ce ar putea fi. Apoi, durează mai mult de o zi ca un corp/bucată de corp sa fie "dizolvat" în modul acesta”, a scris Mihaela Brooks într-o postare pe contul ei de socializare.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate