Fetele din dosarul prostituatelor de lux pot sta linistite! Cazul a intrat pe mana "doamnei NUP"! Procuroarea care le ancheteaza l-a facut scapat pe fiul lui Valeriu Zgonea, acuzat ca a rupt cu bataia un fotbalist

Fetele din dosarul „Prostitutie in showbiz” pot avea motive de bucurie. De cazul lor se ocupa o doamna procuror cunoscuta pentru blandetea cu care abordeaza dosarele.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereProcuroarea Andreia Florea Stoian si-a castigat renumele de „Doamna NUP” prin mediile avocatesti dupa ce a clasat dosarul de urmarire penala din dosarul fiului lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor. Dragos Zgonea, in varsta de 16 ani, impreuna cu alte sapte persoane au fost acuzati ca l-au batut pe Bogdan Sburlea, tot de 16 ani, fiul fostului fotbalist Ion Sburlea. Acesta a fost atat de indignat de decizia procuroarei incat a mers si a depus o plangere la DNA pe numele ei.

Andreia Florea Stoian a mai ajuns in presa cu o poveste la fel de cotroversata din lumea justitie. Conform luju.ro, procuroarea i-a dat neinceperea urmaririi penale unui individ care l-a lasat fara masina pe avocatul Adrian Zamfirachi, in conditiile in care autoturismul nu fusese inapoiat pana la finalizarea cercetarilor. Barbatul s-a ales totusi cu o amenda de 1.000 de lei pentru abuz de incredere.

Numele procuroarei din dosarul prostituatelor mai apare si in cazul elevei Iulia Ionescu, care a fugit de acasa si s-a dus la o manastire din Moldova. Cazul a fost anchetat de Parchetul de pe Judecatoria Sectorului 5, iar rezultatul a fost acelasi: nu s-a comis nici o fapta penala in acest caz. Decizia a fost anuntata presei de aceeasi Andreia Florea Stoian, in calitate de purtator de cuvant.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate