Fetelor, luati-va gandul de la el! Unul dintre cei mai ravniti barbati se logodeste cu iubita lui

Actorul american Ashton Kutcher îşi va anunţa logodna cu Mila Kunis săptămâna viitoare, imediat după ce divorţul său de actriţa Demi Moore va fi finalizat.

Distribuie pe:

fara descriereDupă o relaţie care a început cu mai mult de un an în urmă, Ashton Kutcher va putea în sfârşit să o ceară în căsătorie pe iubita sa, Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, cel mai devreme săptămâna viitoare, informează dailymail.co.uk.

Starul american a fost kalooga_36441" blocat" în ultimii doi ani într-o serie de negocieri intense cu fosta sa soţie, Demi Moore, iar divorţul lor este pe punctul de a fi finalizat. Ashton şi Demi, în vârstă de 50 de ani, care are o avere de 150 milioane de dolari, au ajuns în sfârşit la un acord de divorţ, după negocieri intense şi îndelungate.

În ciuda faptului că este deja foarte bogată, Demi Moore va primi o parte din averea starului serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", estimată la multe milioane de dolari, dar şi acţiuni la unele dintre companiile din domeniul tehnologic pe care le-a înfiinţat Ashton Kutcher.

Demi Moore şi Ashton Kutcher nu au semnat un contract prenupţial şi s-au căsătorit în septembrie 2005.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate