Fetița Biancăi are o relație foarte bună cu Alex Bodi! Cum i-a filmat Drăgușanca

Fetița Biancăi are o relație foarte bună cu Alex Bodi! Cum i-a filmat Drăgușanca pe amândoi

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Fetița Biancăi Drăgușanu are o relație foarte bună cu Alex Bodi. Sofia Natalia se înțelege bine cu iubitul mamei ei.

Bianca Drăgușanu a filmat-o pe fetița ei în timp ce vorbea cu Alex Bodi. Bărbatul o ajută pe micuță să se descalțe, apoi vorbesc amândoi despre cățelușa Bella.

fara descriere

Fetița Biancăi are o relație foarte bună cu Alex Bodi! Cum i-a filmat Drăgușanca pe amândoi

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, îi spune pe nume lui Alex Bodi. Micuța este ajutată de Bodi să se descalțe. Supărată că Bella a zgâriat-o, Sofia Natalia este îndemnată, în glumă, de Alex Bodi să se răzbune. "Dă-i un bobârnac în nas", glumește Alex Bodi.

fara descriere

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, despre certurile din relația lor! Diva îi verifică telefonul: „Dacă începi să cauți, găsești”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vorbit despre certurile din relația lor. Frumoasa blondină a recunosc că-i caută în telefon iubitului.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație plină de pasiune. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, deși nu au împlinit încă un an de relație. Frumoasa blondină a recunosc, ma în glumă, mai în serios, că i-a căutat în telefon iubitului ei.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Părinții adoptivi ai Sorinei, scrisoare către Procurorul general: „Am fost la un pas de a fi linșați”

Citeste si: Primele declarații legate de starea lui Ion Iliescu! Ce se întâmplă cu fostul președinte, după ce a ajuns la Spitalul de Urgență

Citeste si: Anna Lesko a căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri! Vedeta a ajuns de urgență spital

Întrebați de Teo Trandafir care au fost motivele pentru care s-au certat și chiar au ales să se despartă în repetate rânduri, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au spus că niciodată nu a fost vorba de lucruri foarte importante.

„Din senin, chiar așa imaginar, nu apar (n.r. - certurile). Dar apar de la lucruri mici”, a spus Alex Bodi.

„Eu îl cunosc atât de bine încât el nici nu trebuie să facă ceva, pentru că îmi dă energia prin care eu simt lucrurile. Atunci, dacă începi să cauți, găsești”, a spus Bianca Drăgușanu, stârnind curiozitatea.

„Ea știe despre ce e vorba fără să mai vorbesc”, a completat Alex Bodi. „Ea nu caută în telefon, dar le încurcă”, a mai spus el, zâmbind.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a cedat tentației și i-a verificat telefonul iubitului.

„Ce să faci? Să nu te uiți, când ești cu ispita în mână?”, a spus diva râzând.

În plus, cei doi îndrăgostiți au spus că, la un moment dat, aveau aceeași parolă la telefon și aceeași fotografie pe fundal. Coincidențele nu se opresc aici, pentru că ei au și același cod PIN la carduri.

„La un moment dat aveam aceeași parolă pe telefoane fără să știm. Avem și aceeași poză”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Telefonul ca telefonul! Odată mergeam la cumpărături și îi dau cardul și mi-a cerut PIN-ul și avem și același PIN”, a spus Alex Bodi.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate