Fetița de 11 ani este agresată fizic de către colegii ei! Scene cumplite au loc într-o școală din Cluj-Napoca

O fetiță de doar 11 este agresată zilnic de colegii ei.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Fetiță de 11 ani, agreastă de colegi 
fetiță care plânge

O fetiță de doar 11 este victima agresiunii fizice, iar toate scenele cumplite au loc într-o școală din Cluj-Napoca. Agresorii sunt doi băieți, colegi mai mare de-ai fetei. A fost bătută de mai multe ori, umilită și chiar i s-a spart telefonul mobil, iar cei doi elevi devin din ce în ce mai agresivi.

Fetiță de 11 ani, agreastă de colegi în școală


In articol:

Un caz șocant a avut loc în Cluj-Napoca, într-o școală, acolo unde o copilă de doar 11 ani a fost supusă unor agresiuni fizice. Agresorii sunt chiar colegi de-ai victimei, în vârstă de 12, respectiv 13 ani. Mama minorei susține faptul că nu este prima dată când acești băieți îi agresează fetița și chiar susține că aceștia au mari probleme de comportament. 

Fetiță de 11 ani, agreastă de colegi 

Citeste si: Mihaela Rădulescu a confirmat relaţia! În Pro TV se ştia, deja. Zvonul era adevărat - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Se pare că elevii au mers în clasa unde învață fata și au început să îl lovească, fără niciun motiv, pe copii, la întâmplare. Scandalul s-a mutat apoi pe holul școlii, unde agresorii au avut grijă să fie lovită și fetița de doar 11 ani. Ea s-a ales cu multiple julituri și vânătăi pe brațe în timp ce încerca să se apere. Totuși, se pare că nu este prima dată când micuța este agresată de către cei doi băieți. Cu doar o săptămână înainte de acest incident, elevă a fost lovită, fără niciun motiv, a avut mai multe vânătăi pe picior și chiar i s-a spart telefonul mobil pe care îl avea cu ea.

Citeste si: Fetița de cinci ani bătută și umilită de mama ei trăiește un alt coșmar! Copila este chinuită și de asistenta maternală

În urma articoleleor publicate în presa locală, se pare că polițiștii secției cu număru 7 din Cluj Napoca s-au autosesizat și vor face cercetări în cazul acesta, ținând cont de faptul că scene cumplite au avut loc într-o școală.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Se dau case gratuit! Se întâmplă chiar la granița cu România

Bomba zilei! Pensiile nu mai pot fi majorate! Veste tulburătoare pentru pensionari

O profesoară de la o şcoală din Borşa a fost filmată când lovea elevii. Ministrul Educaţiei a cerut deschiderea unei anchete, directorul şcolii ar putea fi demis

O asistentă medicală de la ATI Girugiu a fost bătută în spital de o colegă, în plină pandemie de coronavirus. „Am fost agresată cu brutalitate în cabinet”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies