Fetița de 6 ani din Maramureș dispărută a fost, de fapt, răpită? Anchetatorii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere

Valentina Rusnac a dispărut vinerea trecută din curtea unor vecini unde se juca împreună cu sora ei mai mică. De atunci toată lumea o caută, iar familia este disperată!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Anchetatorii au găsit bluza purtată de micuță în momentul dispariției în albia râului Repedea, râul spre care s-ar fi îndreptat Valentina, după cum le-a spus sora mai mică polițiștilor.

Autoritățile iau în calcul și varianta unei răpiri.

Valentina Rusnac a fost răpită? Autoritățile au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere

 

fara descriere

„Mă gândesc că poate este în viaţă, poate nu este în viaţă, poate este răpită, poate nu este răpită. Îmi pare rău de ea. Ce mă fac... Nu mai pot...”, spune, cu lacrimi în ochi, mama Valentinei, pentru digi24.ro.

Citeste si: Mesajul viral al lui Șerban Pavlu! Actorul îndeamnă românii să iasă la vot: "Dacă ies tot ăștia, noi suntem cei mai proști"

Citeste si: Confuzie în sala de judecată! Judecătoarea a citit greșit condamnarea lui Sorin Oprescu - Câți ani de pușcărie a primit, de fapt, fostul primar

Citeste si: Șocant! Cinci bărbați au violat în grup o femeie, de față cu soțul ei! Ce i-au făcut apoi

„Au fost în jur de 150 de persoane care au participat la activităţile de căutare. La căutări au fost folosiţi şi câini de urmă ai IJP. Ieri s-a găsit bluza cu care era îmbrăcată fetiţa la momentul dispariţiei. În continuare se depun toate eforturile pentru ca fetiţa să fie găsită”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Maramureș, Florina Metes.

fara descriere

În zona în care se presupune că a dispărut fetița de 6 ani sunt instalate camere de supraveghere, dar pe imagini nu se vede deloc micuța,

"S-a văzut numai mama copilei care alerga disperată pe acolo ca să caute pe acolo, deci niciun indiciu care să ne arate că pe unde sunt camerele instalate să fi trecut copilul”, a spus și primarul localității Repedea.

Sora mai mică a Valentinei le-a spus tuturor că micuța s-ar fi dus în apă.

"Eu, personal, am discutat cu fetiţa de 4 ani, sora Valentinei, care m-a adus aici şi mi-a indicat exact locul în care s-a dus sora sa în apă”, a declarat și consilierul Vasile Boldijar.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate