Fetiță de cinci ani, ucisă cu sălbăticie de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o”

O fetiță de doar cinci ani a fost omorât-o de propria mamă prin chinuri de neimaginat.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Scenele groazei au avut loc duminca trecută, 24 ianuarie, în Alagoas, Brazilia. O femeie în vârstă de 30 de ani și-a omorât fiica în vârstă de cinci ai, pe care a dus-o în baie și a torturat-o. Cel care a descoperit trupul neînsuflețit al fetiței a fost chiar bunicul copilei. Bărbatul a observat sângele care curgea din scurgerea exterioară și a venit să le verifice pe cele două. Atunci când a intrat în baie, imaginea din fața sa l-a marcat pe viață.

Fetiaț de cinci ani se afla într-o baltă de sânge, iar lângă ea se afla chiar femeia care a adus-o pe lume, care se ruga. Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul a sunat la poliție  și a denunțat-o pe femeie.

Ipotezele anchetaorilor sunt de-a dreptul șocante. Fetița ar fi fost supusă unor chinuri groaznice.

fata ucisa
O fetiță de cinci ani, ucisă și torturată de propria mamă [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Mama fetiței de cinci ani neagă că și-ar fi ucis propria fiică

Fetița a fost găsită de bunicul ei cu ochii scoși și limba tăiată. Ipoteza anchetatorilor este că femeia i-a provocat fetei rănile cu o foarfecă.

După ce i-a scos ochii, mama a tăiat limba propriei fiice, după care a mâncat-o. Fetița ar fi fost încă în viață atunci când a fost atacată de mama ei.

Citeste si: Mama eroină care s-a stins din viață după ce s-a aruncat în fața mașinii, salvându-și copilul și soțul

Dimineața următoare, femeia a fost interogată de poliție. Oamenii legii au avut de a face cu multe dificultăți, în special că femeia a oferit o declarație în mai multe limbi.

Din mărturiile în limba spaniolă, polițiștii au înțeles că femeia neagă că și-ar fi ucis propria fiică. Ea susține că nu i-a scos ochii și nici nu i-a mâncat limba, după ce i-a amputat-o.

Femeia, despre care se știe că suferă de probleme de sănătate mintală, inclusiv depresie, se crede că a comis atacul în timpul unui episod psihotic. Ea a fost reținută la o secție de poliție din Delmiro Gouveia și va fi transferată într-o închisoare pentru femei din capitala statului Maceio.

Sursă: NYPost.com

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Detalii șocante! Spitalul din Lombardia din care bolnavii de COVID-19 ieșeau morți! Medicul îi ucidea intenționat

Momentele cumplite prin care a trecut Ionel Petrea, băiatul crescut în orfelinat care a ajuns director: "Mama a zis că îi pre rău că nu m-a avortat.."

O tânără româncă s-a stins din viață în Italia! Trebuia să fie operată

Horoscop Zilnic Sâmbătă 6 Martie 2021: TAURUL va putea să își asume anumite riscuri, fiind foarte sigur pe sine însuși și propriile forțe!

Elena Udrea a primit decizia Curții de Apel București! Lovitură pentru DNA! Este informația momentului

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Mandat de arestare pentru un lider AUR. Acuzațiile sunt deosebit de grave

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies