Fetiţa din Vaslui care visează să mănânce şi ea piure cu pui şi biscuiţi a avut parte de o surpriză!

Roxana, fetiţa de 9 ani din Vaslui, a avut parte de o surpriză, iar un vis i-a fost împlinit. Micuţa a părăsit, pentru prima oară, satul natal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Micuţa Roxana, fetiţa de 9 ani din localitatea vasluiană Puşcaşi, care visa să mănânce piure cu pui şi biscuiţi, a avut parte de o surpriză neaşteptată. Fetiţa a părăsit pentru prima oară satul său natal, Puşcaşi, şi s-a îndreptat spre judeţul Braşov, alături de un grup de cadre didactice din Moieciu de Jos. Roxana a vizitat castelul Bran, dar şi parcul de dinozauri de la Râşnov, iar micuţa a exclamat că este ”ca în paradis”, scrie Adevărul.

Pe de altă parte, Roxana a fost dusă de grup la un restaurant, unde s-a delectat cu diferite preparate gustoase. Totul a avut loc săptămâna trecută.

 

 

O asociaţie din Iaşi îi va oferi un nou cămin până la Crăciun

O asociaţie din Iaşi îşi doreşte să-i ofere, cu ajutorul donatorilor, un nou cămin, până la Crăciun. Roxana a apucat deja să vadă proiectul casei şi doar prin binevoinţa oamenilor, eleva îşi poate vedea visul devenit realitate.

"Asta înseamnă pentru nou o Sărbătoare: să nu laşi un copil flămând li fără casă! Roxana voia să mănânce pâine cu piure şi pui, cu nişte biscuiţi. Dar nu este suficient. Va primi mai mult de atât. O casă nouă, cu ajutorul nostru, al tuturor.

De luni, încep lucrările la Casa Share 19. Putem susţine cu un SMS la 8844 cu mesajul CASA", este mesajul postat de asociaţie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Incredibil, cât de repede se poţi să slăbeşti dacă mănânci peste

Ozana Barabancea vrea să-şi facă intervenţii estetice! După ce a slăbit spectaculos, vedeta face mărturisiri: ”Eu mental încă mă văd grasă”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Demisia momentului din Guvern. A plecat din funcție de urgență! Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Scandal în PNL! Rareș Bogdan: Am spus purul adevăr. Nu dăm înapoi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies