Fetita medicului Radu Zamfir, botezata de unul dintre salvatorii din Apuseni! Gheorghe Trif si sotia sa au crestinat-o pe micuta Sonia-Elena!

novalue

Gheorghe Trif, unul dintre cei trei moţi salvatori, şi soţia sa, Daniela, au fost naşi, duminică, la botezul fiicei doctorului Radu Zamfir, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, petrecut în ianuarie 2014, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul comunei Horea, Corneliu Olar, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că botezul fiicei doctorului Radu Zamfir a avut loc duminică, la ora 13.00, la Biserica ”Sfântul Dumitru” din Bucureşti şi a continuat cu o petrecere la care au participat circa 100 de persoane.”Doctorul Radu Zamfir, cel care a supravieţuit din accidentul aviatic, şi-a botezat a doua fiică, pe nume Sonia-Elena. Naş, îmbrăcat în straie moţeşti, a fost Gheorghe Trif, alături de soţia sa, Daniela. Am fost invitat şi eu în calitate de primar al comunei Horea”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corneliu Olar.

Potrivit sursei citate, după scufundarea în apă, conform tradiţiei, naşa Daniela a îmbrăcat fetiţa într-un costum tradiţional moţesc, adus din Munţii Apuseni.

La eveniment au participat şi doctorii Cătălin Pivniceru şi Sorin Ianceu, răniţi şi ei în accidentul aviatic.

În septembrie 2015, medicul Radu Zamfir şi soţia sa au fost naşii de cununie ai fiicei lui Gheorghe Trif, nunta având loc în comuna Horea.


sursa

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

O haită de câini a apărut la capela unde a fost depusă Ana Oroș, femeia ucisă lângă Lacul Morii. Nimănui nu i-a venit să creadă ce se întâmplă acum în cimitir

Ionel a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Prietenii și vecinii l-au căutat toată noaptea și nu le-a venit să creadă ce au găsit: „Băi, Nelule! Alooo"

Nominalizări Premiile Oscar 2023. Lista completă a nominalizărilor din acest an

România, în pragul unui val de șomeri! Economiștii vin cu previziuni sumbre: "Oamenii trebuie să își asigure o variantă de salvare" | EXCLUSIV

Informație pentru cei care stau la aceeași ADRESĂ DIN BULETIN! Anunț oficial de la Guvern

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Noua formulă de calcul a pensiilor. Veste bună pentru pensionari

Nominalizări Premiile Oscar 2023. Lista completă a nominalizărilor din acest an

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies