Fierul și mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație! Cu cât s-au vândut obiectele

Cele două mașini și fierul din curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal au fost scoase la licitație.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Gheoghe Dincă licitație
Gheoghe Dincă, presupusul criminal al minorelor


In articol:

În momentul deschiderii anchetei, autoritățile au găsit foarte multe obiecte în curtea lui Gheorghe Dincă, de la fiare vechi, până la mașini. Obiectele suspecte au fost atent interpretate de către specialișit, însă ce s-a întâmplat cu toate acestea după ce bărbatul a fost trimis la închisoare?

Citeste si: Oana Roman, momente dificile la școală! Vedeta a povestit despre o perioadă neplăcută din viața ei: "Am niște chestii pe suflet..."

Citeste si: Bianca Comănici trece prin momente dificile! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a ajuns la căpătul puterilor:"Sunt prea confuză..."

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Georgiana Lupu a făcut senzație la Iumor, dar viața ei a fost plină de încercări! Tânara s-a născut în închisoare

Lucrurile lui Gheorghe Dincă, scoase la licitație

Mașinile și fierul vechi din casa lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație. Se pare că fierul din curtea monstrului a reușit să își găsească un cumpărător, care nu a dat nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 de lei pe el, conform Digi24. Tot fierul găsit în casa criminalului ajunge la peste 30.000 de kilograme. Aici sunt incluse țevi, tablă, fier brut și alte deșeuri. 

Gheorghe Dincă licitație
Curtea lui Gheorghe Dincă

Se pare că și două dintre mașinile criminalului, o dubiță și o furgonetă, au fost scoase și ele la licitație. Prima dintre ele a fost fabricată în anul 1996 și are un preț de pornire de 3.763 de lei. Cea de-a doua mașină este din anul 1998 și are un preț de pornire de 4.922 de lei.

Gheorghe Dincă licitație
Fierul și mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă

Cât despre mașina care l-a ajutat pe Gheorghe Dincă să le răpească pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, se pare că aceasta nu va putea fi vândută. Deși la început, autoturismul trebuia să fie și el vândut, familia Luizei a depus o contestație la decizie, invocând faptul că mașina poate conține, în continuare, probe importante. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dansatoarea lui Leo de la Strehaia, hărțuită sexual pentru că face masaj! Ce i s-a întâmplat și cum a rezolvat situația

Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”, anunț șoc! ”Voiam să mă duc la spital!”

Cele trei alimente care sunt mai eficiente decât cremele. Iti rezolva cea mai dificila problema. Cum le folosești corect

Philip de la Puterea dragostei, în lacrimi când a văzut imaginile cu Berna plângând! Dezvăluiri emoționante: „Știu că e din vina mea...”

Curs valutar BNR, pentru 22 septembrie 2020! Creșteri înregistrate atât pentru dolarul american, cât și pentru euro!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies