„Fiica ambasadorului” are PREMIERA AZI, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D, nu pierdeți premiera noului serial turcesc “Fiica ambasadorului”.

Autor: Clara Ionescu

În această seară, de la ora 20:00, nu pierdeți  premiera  noului serial turcesc “Fiica ambasadorului”, o fascinantă poveste de dragoste, ce îi are ca protagoniști pe îndrăgiții actori Neslihan Atagül, în rolul personajului central feminin, și pe Engin Akyürek, în rolul principal masculin.

“Fiica ambasadorului” ne introduce, începând de astăzi, în lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar( Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc.

Sancar nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla; Nare, în schimb, este o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să trăiască și să crească în mai multe orașe din diverse zone ale lumii. Tânjind în permanență unul după altul, cei doi se văd doar câteva zile pe an, iar iubirea lor crește odată cu scurgerea timpului. Sancar și Nare își fac planuri de căsătorie însă, în noaptea în care își unesc destinele, Nare <dispare>. O legendă prinde viață odată cu această dispariție, unii susțînând că Nare a fost înghițită de ape, alții vehiculând ideea că tânăra ar fi fugit din țară. Acum, fiica ambasadorului care a dispărut în noaptea nunții, va reapare într-o altă noapte de nuntă.

În episodul din această seară…

Este o zi importantă în Muğla, locul natal al chipeșului Sancar. Tânărul se pregătește pentru un important eveniment, nunta cu Menekse, alături de care vrea să înceapă o nouă viață, deși niciodată nu a uitat-o pe cea pe care o

iubea mai presus de orice, Nare.  Într-un alt colț de lume, în Muntenegru, o găsim pe frumoasa Nare, care locuiește împreună cu fiica ei, Melek, în vârstă de 8 ani. Nimic nu avea însă să anunțe tragedia care urmează, și care le va bulversa, încă o dată, viețile celor doi, odată îndrăgostiți, Sancar și Nare.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Cu cine se iubește Neslihan Atagül, protagonista din "Fiica ambasadorului", în viața reală

Nare este protagonista unei întâmplări dramatice, care se petrece în casa unde locuiește cu fiica ei. În urma unui eveniment teribil, cele două sunt <nevoite> să părăsească țară. Nare decide să se <refugieze> în Muğla, locul în care Melek urmează să-și cunoască tatăl.  

Întâmplarea face ca în drumul către <casă>, Nare să-l întâlnească pe Gediz (Uraz Kaygılaroğlu) un tânăr care cunoaște întreaga legendă a îndrăgostiților din Muğla. Nare tresare atunci când află ce s-a întâmplat, în anii în care ea a fost <dispărută>. Pe de altă parte, nimeni nu-i cunoaște drama vieții, pe care a purtat-o ani la rândul, pe umeri, iar în tot acest timp, numai fiica ei Melek a fost cea care a ținut-o în viață.

Ce se va întâmpla însă, când Nare și Sancar se vor reîntâlni, după 8 ani în care suferința le-a marcat viețile? Vor reuși oare cei doi să treacă peste traumele din trecut sau vor decide să pună punct dragostei care le-a măcinat sufletele?

Nu pierdeți, în această seară, de la ora 20:00, primul episod dintr-un serial eveniment- “Fiica ambasadorului”, cu Neslihan Atagül și Engin Akyürek în rolurile principale. Serialul va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.   

serial

În această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D, nu pierdeți premiera noului serial turcesc “Fiica ambasadorului”

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies