Fiica Anamariei Prodan a trecut cu bine peste operaţia cruntă la picior din SUA: “Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Va reveni mai puternică ca niciodată” DEZVĂLUIRI

Fiica Anamariei Prodan a trecut peste operaţia la picior care a avut loc ieri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fiica Anamariei Prodan a trecut peste operaţia la picior care a avut loc la un spital din SUA. Anamaria Prodan a plecat de urgență în Statele Unite ale Americii pentru a fi alături de fiica ei. Sarah Dumitrescu, care a suferit o gravă accidentare la picior. (vezi cum a apărut Anamaria Prodan în ziua alegerilor)

Citeste si: Anamaria Prodan a ajuns de nerecunoscut! Cum arată blondă cu părul scurt și cu ochelari

Citeste si: Laurenţiu Reghecampf a fost la un pas să fie asasinat de interlopii sârbi: „A venit ăla şi l-a ameninţat să dea banii înapoi!” Vezi când s-a întâmplat asta

Citeste si: Cumnatul american al Anamariei Prodan şi-a aniversat ziua de naştere în Dubai! Vezi cum s-au distrat Anthony, Reghe şi Anamaria!

Fiica Prodancei a ajuns la spital, iar verdictul medicilor a fost crunt: ruptură de ligament încrucișat anterior, ceea ce înseamnă că activitatea ei sportivă în acest sezon este încheiată. Sarah Dumitrescu, jucătoare la echipa de baschet a Universității Mississippi, s-a accidentat în timpul unei partide disputate împotriva Universității Sam Houston.

fara descriere

Fiica Anamariei Prodan a trecut peste operaţia la picior: "Toată echipa a fost lângă ea!"

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a spus antrenoarea fiicei Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan a fost lângă Sarah în timpul operaţiei. La ieşirea din spital, ea şi fiica ei au avut parte de o uriaşă surpriză, fiind aşteptate de colegii ui Sarah de la echipa de baschet. "Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Toată echipa a fost lângă ea! Va reveni mai puternică ca niciodată”, a postat Anamaria Prodan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate