Fiica Andreei Esca e pe punctul de a deveni vedeta Disney!

Televiziunea pentru copii Disney Channel pregăteşte prima sa producţie locală în România, intitulată "I ♥ Violetta/ I Love Violetta", care o are în distribuţie pe Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune Andreea Esca, alături de alte două adolescente, Adina Iliescu şi Andra Gogan.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePrima producţie realizată de Disney Channel în România va fi difuzată de această televiziune începând din 25 octombrie, de la ora 10.30, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de reprezentanţii televiziunii.

Noul show "I Love Violetta" va pregăti lansarea sezonului al treilea al serialului "Violetta", care va avea premiera la Disney Channel pe 10 noiembrie.

Astfel, emisiunea "I Love Violetta" pătrunde în lumea Violettei, permiţând fanilor să fie conectaţi cu cele mai recente întâmplări, momente din spatele camerei, muzică, dans şi sfaturi despre moda din cel de-al treilea sezon al serialului "Violetta". Invitaţi speciali, concursuri, mesaje de la actorii din "Violetta" şi alte surprize îi aşteaptă pe fanii români în noua emisiune.

Emisiunea "I Love Violetta" este una săptămânală, durează 10 minute şi este prezentată de trei fane ale serialului "Violetta" din România: Alexia Eram (14 ani), Andra Gogan (16 ani) şi Adina Iliescu (16 ani), toate aflate la prima experienţă a unui show TV.

Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune Andreea Esca şi a omului de afaceri Alexandre Eram, practică dans sportiv de performanţă de peste cinci ani şi se pregăteşte pentru competiţii de înot de peste şapte ani. Ei îi plac muzica, dansul, cinematografia şi serialul "Violetta".

Adina Iliescu studiază filologia, dar are ca pasiuni desenul şi teatrul. Ar vrea să devină actriţă, la fel ca idolul sau, Martina Stroessel. Are o sora mai mică, Denisa, în vârstă de 11 ani, care este la fel de pasionată ca ea de serialul Disney Channel.

Andra Gogan a fost fermecată de Violetta de prima dată când a auzit promo-ul serialului, mai ales că dansul, muzica şi pasiunea sunt cuvinte cheie în viaţa ei. Şi-a demonstrat talentul muzical când a intrat în Cartea Recordurilor drept copilul care a susţinut cel mai lung concert live, de trei ore şi jumătate. Cântă la chitară şi pian şi îi place să predea coregrafie copiilor.

Cel de-al treilea sezon al serialului "Violetta", care va avea premiera la Disney Channel pe 10 noiembrie, îi prezintă din nou pe elevii de la Studio On Beat. Noul sezonul al serialului începe cu turneul mondial victorios YouMix care se apropie de final în Europa, prin urmare elevii se întorc în Buenos Aires pentru a încheia ultimul an de şcoală.

Al treilea sezon cuprinde 80 de episoade, cu o durată de 45 de minute fiecare, şi este însoţit de o nouă coloană sonoră care cuprinde 16 melodii originale din mai multe genuri muzicale, inclusiv interpretări de grup sau solo realizate de multi-talentata distribuţie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate