Vedete

Fiica Clejanilor, indragostita pana peste cap! Margherita de la Clejani e nedezlipita de iubitul ei!

Margherita de la Clejani pare sa fie indragostita pana peste cap de un tanar, motiv pentru care, de ceva vreme, este nedespartita de el.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Margherita de la Clejani pare sa fie indragostita pana peste cap de un tanar, motiv pentru care, de ceva vreme,  este nedespartita de el.

“Margherita nu mai iese in oras fara iubitul ei! Adica, ne refuza pe toate, nu mai are chef sa iasa “ca fetele”, prefera sa isi dedice tot timpul lui iubi… E indragostita pana peste cap”, ne-a spus una dintre amicele apropiate ale Margheritei de la Clejani.

Si, deja, dovezile par sa arate ca cei doi prefera, chiar si cand ies undeva, sa se bucure de intimitate. De altfel, de curand, fiica Clejanilor a mers intr-unul dintre cluburile de fite din Bucuresti, alaturi de iubitul ei, si intreaga noapte s-au distrat doar ei doi, fara sa bage pe nimeni altcineva in seama. “Cred ca si la cumparaturi merg impreuna, nu mai pot sa stea unul fara celalalt. Nu s-au mutat impreuna, dar cum ajung acasa, seara, separat, vorbesc cu orelela telefon”, ne-a mai spus amica Margheritei de la Clejani, usor suparata ca si-a pierdut o partenera de distractie.

Margherita si-a anuntat relatia pe conturile de socializare

Margherita de la Clejani pare sa se fi amorezat pana peste cap de un tanar destul de cunoscut, bine antrenat cu viata de noapte a high-life-ului bucurestean. Iar relatia dintre ei, chiar daca inca nu este asumata, pare sa fie o certitudine, mai ales ca amicii lor comenteaza pe conturile de socializare la fiecare postare, urandu-le viata lunga impreuna.

Mai exact, dupa ce Margherita si-a anuntat relatia pe conturile de socializare, fanii au felicitat-o imediat pentru noua relatie si le-au spus celor doi cat de bine le sta impreuna. "Va potriviti si sunteti tare frumosi", "Meritai, Marga. Sunteti minunati", "In sfarsit! Margherita are prieten! Va potriviti foarte bine. Sa va tina mult", i-au transmis sustinatorii Margai, mai ales ca artista a scris in dreptul unei fotografii... "baiatul meu".

Galerie foto 
Setări confidențialitate