Fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat la Ministerul Mediului! Vezi ce salariu uriaş are Iulia, care este consilier!

Din acte reiese că fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat. Absolventă de Ştiinţe Politice, Iulia Stanciu şi-a găsit serviciu în toama lui 2018, în cadrul Ministerului Mediului, unde a prins un post de consilier afaceri europene la Direcţia Biodiversitate. „Fiica mea stă pe picioarele ei și îmi urmează unele drumuri. A fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale, iar acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională”, a declarat Dana Săvuică.

Citeste si: Duckadam a complimentat-o pe Dana Săvuică, atunci când a văzut-o în costum de baie FOTO

Citeste si: Dana Săvuică, dată pe spate de Agent Mulder! ”S-a apropiat de mine, și-a ținut brațul peste umerii mei”

Citeste si: Dana Săvuică arată senzaţional la 48 de ani, dar Iulia Albu a desfiinţat-o fără milă. Uite ce ţinute ale vedetei au primit celebrul trofeu "BAU"! "Pantalonul nefericit" FOTO!

Fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat. Nu mai are alt bun pe numele ei

Iulia şi-a depus decaraţia de avere în momentul angajării, documentul datând din 11 septembrie 2018. fiica Danei Săvuică nu avea nici un bun pe numele ei, declaraţia fiind goală. Doar la rubrica veniturilor ea trecuse că a câştigat 34.200 de lei de la o multinaţională. La următoarea declaraţie de avere, din 8 mai 2019, Iulia a completat că şi-a cumpărat un Fiat 500 în 2018, ceea ce înseamnă că l-a achiziţionat ulterior angajării din septembrie 2018. (vezi cum s-a distrat Dana Săvuică în Dubai)

fara descriere

Fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat. Iulia a cochetat cu o carieră de fotomodel

Nu mai e un secret că fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat. La venituri, Iulia a notat că a încasat 48.349 de lei de la Minsiterul Mediului în perioada septembrie 2018-aprilie 2019, adică 8 luni, ceea ce înseamnă că a câştigat 6.043 de lei pe lună! Ea a mai câştigat şi 78.988 de lei de la compania multinaţională. Până acum doi-trei ani, Iulia a cochetat cu o carieră de fotomodel, inspirată de mama sa, dar se pare că îşi doreşte o carieră în alt domeniu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate