Fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat la Ministerul Mediului! Vezi ce salariu uriaş are Iulia, care este consilier!

Din acte reiese că fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

E clar că fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat.

Absolventă de Ştiinţe Politice, Iulia Stanciu şi-a găsit serviciu în toama lui 2018, în cadrul Ministerului Mediului, unde a prins un post de consilier afaceri europene la Direcţia Biodiversitate. „Fiica mea stă pe picioarele ei și îmi urmează unele drumuri. A fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale, iar acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională ”, a declarat Dana Săvuică.

Citeste si: Duckadam a complimentat-o pe Dana Săvuică, atunci când a văzut-o în costum de baie FOTO

Citeste si: Dana Săvuică, dată pe spate de Agent Mulder! ”S-a apropiat de mine, și-a ținut brațul peste umerii mei”

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: Dana Săvuică arată senzaţional la 48 de ani, dar Iulia Albu a desfiinţat-o fără milă. Uite ce ţinute ale vedetei au primit celebrul trofeu "BAU"! "Pantalonul nefericit" FOTO!

Fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat. Nu mai are alt bun pe numele ei

Iulia şi-a depus decaraţia de avere în momentul angajării, documentul datând din 11 septembrie 2018.

fiica Danei Săvuică nu avea nici un bun pe numele ei, declaraţia fiind goală. Doar la rubrica veniturilor ea trecuse că a câştigat 34.200 de lei de la o multinaţională. La următoarea declaraţie de avere, din 8 mai 2019, Iulia a completat că şi-a cumpărat un Fiat 500 în 2018, ceea ce înseamnă că l-a achiziţionat ulterior angajării din septembrie 2018.( vezi cum s-a distrat Dana Săvuică în Dubai)

Fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat. Iulia a cochetat cu o carieră de fotomodel

Nu mai e un secret că fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat. La venituri, Iulia a notat că a încasat 48.349 de lei de la Minsiterul Mediului în perioada septembrie 2018-aprilie 2019, adică 8 luni, ceea ce înseamnă că a câştigat 6.043 de lei pe lună! Ea a mai câştigat şi 78.988 de lei de la compania multinaţională. Până acum doi-trei ani, Iulia a cochetat cu o carieră de fotomodel, inspirată de mama sa, dar se pare că îşi doreşte o carieră în alt domeniu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Tatăl Danei Săvuică a trăit pe viu tsunamiul din Indonezia! Fostul ambasador al României, dezvăluiri incredibile din timpul dezastrului natural

Dana Săvuică dă toţi banii pe călătorii: „Nu mă mai interesează chestiile materiale”

La 48 de ani, Dana Savuica poate castiga lejer titlul de "cea mai sexy femeie din showbiz". Uite cum arata astazi frumoasa blonda! Dupa divort, a renascut FOTO!

Luna în Gemeni aduce schimbări foarte bune pentru 5 zodii

Florin Călinescu a șocat toată România! Ce a spus despre Andra chiar în direct

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Crema maneliștilor l-a primit acasă cu brațele deschise pe Aslan Sadeghi. Petrecere într-o locație privată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies