Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a anuntat ca se marita: „Nu mai aman, totul este pus la punct!”

Zilele trecute, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a anuntat ca se marita, Codruta Floricel postand un mesaj ironic.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Recent, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a anuntat ca se marita, dar mesajul ei arata ca fata din Craiova a glumit. „M-am hotarat...cat sa mai stau singura...m-am decis...anul acesta am NUNTA! Nu mai aman. Totul este pus la punct, organizat pana la ultimul detaliu, am hotarat inclusiv asupra localului si asupra meniului-candy bar, bautura, icre negre, caviar etc”, a postat Codruta Floricel. (vezi de care barbat celebru este indragostita Codruta)

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a anuntat ca se marita: "Sunt o femeie descurcareata"

„Vor fi prezenti toti apropiatii mei...Am ales si nasii. Asa ca pe data de 9 septembrie 2018 petrecem...Sunt o femeie descurcareata. Mai am nevoie de cineva care sa stea drept o ora, i se spune ginere, costum negru (obligatoriu papion si frac), pentru ca si eu voi fi o deosebita in acea zi...cu o floare mare in pept si cu bani prinsi sub floarea mare din pept ca altfel nu se poate, asa, si sa taca in timpul slujbei, poate sa taca si dupa, ar fi minunat”, a mai scris Codruta.

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a anuntat ca se marita: "Sa petrecem de pe acum"

La finalul mesajului prin care fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a anuntat ca se marita, aceasta a postat: „Bun...dupa slujba poate sa plece daca nu-i arde de petreceri, nu ma deranjeaza pentru ca eu si prietenii mei stim sa ne distram, asta tot pentru ca sunt o femeie descurcareata....acestea fiind zise....sa petrecem de pe acum zic”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate