Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a rămas şomeră! Codruţa a plecat din locul unde a lucrat în ultimii 3 ani!

Amicii Codruţei Floricel au aflat că fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a rămas şomeră.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a rămas şomeră. Codruţa Floricel şi-a anunţat recent amicii, pe facebook, că nu mai lucrează la fabrica de băuturi alcoolice la care se angajase în urmă cu trei ani. (vezi ce dramă s-a întâmplat în familia Ilenei Ciuculete)

Citeste si: Cornel Galeș îi dă de gol pe băieții Ilenei Ciuculete! Ce filmare a publicat ”văduvul” cu o săptămână înainte de reluarea procesului pentru averea artistei | EXCLUSIV

Citeste si: Toată lumea l-a dat dispărut pe Cornel Galeș! Văduvul Ilenei Ciuculete a dat lovitura și trăiește pe picior mare în Spania

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă: “Ea a fost frumoasă şi fără gene false, fără acid în buze, fără sprâncene tatuate”

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a rămas şomeră. Codruţa e amică cu băieţii cântăreţei

Codruţa, o mare fană a Ilenei Ciuculete, a devenit cunoscută drept „fiica de suflet” a acesteia, pentru că artista populară o invita des la ea acasă şi o considera ca făcând parte din familie. După decesul lui Ciuculete, Codruţa a devenit apropiată a fiilor acesteia, Mugurel şi Cristi Sfetcu.

fara descriere

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a rămas şomeră. Codruţa o omagiază pe facebook

E clar că fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a rămas şomeră. În prezent, Codruţa se ocupă de o pagină de facebook dedicată memoriei Ilenei Ciuculete, unde postează fotografii şi filmări inedite cu cântăreaţa decedată în 2017.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate