Stiri

Fiica directoarei Muzeului “Iulia Haşdeu” din Câmpina aruncă bomba. Acesta e motivul sinuciderii Jenicăi Tabacu?!

Fiica Jenicăi Tabacu, directoarea Muzeului “Iulia Haşdeu” din Câmpina, aruncă bomba. Aceasta susţine că mama ei s-a sinucis din pricina faptului că doctorul renumit care o trata i-a prescris femeii medicamente care i-au dat dependenţă şi că nu a vindecat-o pe aceasta de depresia puternică de care suferea.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Rafaela Moraru spune că regretă că nu a avut curajul să meargă la poliţie ca să-l reclame pe doctorul care o trata de depresie pe mama ei.

„Nu mai pot şi nici nu mai vreau să tac! Sufletu-mi lăcrimează! Eu am pierdut-o pe mama! Nimeni şi nimic nu o poate aduce înapoi! Dar vreau să trag un SEMNAL MARE de alarmă pentru toţi cei care au oameni dragi în familie cu probleme psihice! Mare grijă unde, cum şi mai ales CINE îi tratează! Eu nu am reuşit să fac faţă DEPENDENŢEI uriaşe create de acest fost medic psihiatru.

SALVATORUL, aşa cum îl numea mama, a tratat-o în 2010 de depresie. Medicamentele puternice prescrise au scos-o într-un timp relativ mic dintr-o depresie severă, însă nu a fost suficient, pentru că nu trataseră în întregime problemă, ci doar superficial! Ştiam că au păstrat legătura de-a lungul anilor, însă, nu am luat în serios niciodată ce ne transmitea mama că-i spunea EMINENTA! MARE GREŞEALĂ!!! Problemele psihice nesoluţionate corespunzător care trenau de ani de zile şi care s-au accentuat, problemele existente ca în orice familie, dar mai ales INDUCERILE acestui om cum că el are carieră PERFECTĂ, familia PERFECTĂ, nepoţii PERFECŢI, viaţa PERFECTĂ şi TRATAMENTELE PUTERNICE sugerate de acest fost medic psihiatru aflat la pensie, procurate pe sub mână de mama au condus la acest deznodământ tragic! Nu am crezut niciun moment că un fost medic renumit, din nişte înregistrări şi mesaje ale unui om bolnav, fără să-mi vadă soţul, poate să-i pună un diagnostic atât de grav: PSIHOPAT ! Şi să continue să se joace cu mintea mamei atâta timp!

CONTROLUL URIAŞ pe care acesta îl exercită asupra mamei prin iubirea enormă pe care mi-o purta, dar transformată în patologie deja, datorită bolii, a distrus treptat orice colac de salvare! REGRET că nu am avut curajul să merg la poliţie pentru a face o plângere atunci când, poate, reuşeam să schimb ceva! REGRET ENORM! Ceea ce m-a oprit a fost frica de respingere a părinţilor mei, în speţă a mamei mele şi frica de a nu recunoaşte şi a-l proteja în continuare pe SALVATOR! Acum este TARDIV pentru mama, pentru mine, pentru familia noastră! Va veni vremea justiţiei divine. Însă, luaţi aminte. Dacă postarea mea va reuşi să ajute măcar un suflet, este suficient! Depresia este o boală grea, ascunsă şi mult mai periculoasă decât cancerul! Poţi să râzi, poţi să glumeşti, poţi să mimezi bucuria, însă fără TRATAMENT ADECVAT şi SPRIJINUL REAL al apropiaţilor va culmina cu o tragedie!”, a fost mesajul scris de Rafaela Moraru pe pagina ei de Facebook. 

Galerie foto  Urmatorul articol