Vedete

Fiica fostului deputat Nicolae Mischie, mesaj dureros dupa moartea tatalui sau: "Tati, tu traiesti prin fiecare dintre noi"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Fiica fostului deputat Nicolae Mischie, mesaj dureros dupa moartea tatalui sau: "Tati, tu traiesti prin fiecare dintre noi"icon photo
 
Fiica fostului deputat Nicolae Mischie a transmis un mesaj emotionant dupa moartea tatalui sau.
 
Fostul deputat Nicolae Mischie a murit, duminica, la Spitalul Elias. Anuntul trist a fost facut de fiica sa, Ioana Mischie. Astazi, ea a postat un mesa emotionant plin de multumiri la adresa tatalui ei.
 
„Tati, tu traiesti prin fiecare dintre noi. Traiesti prin fiecare initiativa pe care ai adus-o la viata. Traiesti prin contributia ta la constiinta umana colectiva. Traiesti prin tine insuti, om infinit”, a scris pentru inceput tanara de 29 de ani.
 
„Iti multumesc ca te-ai zbatut pana in panzele albe sa lasi atat de multe lucruri constructive in comunitatea si in tara in care te-ai nascut si ca ai reusit din plin. Esti eroul meu absolut, chiar daca multi au incercat si incearca inca din rasputeri sa iti anuleze fiecare merit.
 
 
Iti multumesc ca ai incercat sa ne imbarbatezi pe toti, chiar si atunci cand ai fost condamnat, desi traiai cel mai crunt cosmar din univers. iti multumesc ca dupa tot acest periplu care ti-a afectat sanatatea, imaginea si cam tot, ai continuat sa crezi ca dreptatea trebuie sa existe.
 
Iti multumesc ca in ultimii ai, in urma tuturor chinurilor la care ai fost supus pe nedrept, care te-au imbolnavit, ai gasit puterea sa lupti impotriva unor boli crunte, care pe altii i-ar fi rapus instant – accident cerebral, cancer, glioblastom, multe infectii aferente unei craniotomii....". Vezi continuarea pe stirilekanald.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune