Fiica fostului ministru al Justiției, acuzată de furtul unei mașini: „Am recuperat-o cu ajutorul Poliției”

Delia Iordache, fiica fostului ministru al Justiției, Florin Iordache, este acuzată de furtul unei mașini.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Delia, fiica fostului ministru al Justiției, Florin Iordache, a închiriat o mașină pentru șase zile, după care ar fi vândut-o la dezmembrări pentru suma de 2000 de euro, spun reprezentanții firmei de la care a luat autoturismul.

„În data de 18.12.2019 s-a prezentat la biroul nostru din Sos. Pipera nr. 26 domnișoara Iordache Delia, fiica fostului ministru de Justiție Florin lordache, cu intenția de a închiria un autoturism. După oferta făcută de agentul de vânzări a acceptat închirierea autoturismului pentru o perioadă de 6 zile respectiv până în data de 18.12.2019. I s-a întocmit contract de închiriere achitând contravaloarea sumei totale și a plecat cu mașina. În data de 18.12.2019, fiind data de expirare a contractului, a fost contactată de către agenții de la birou în vederea restituirii autoturismului, iar aceasta a solicitat extinderea contractului până pe data de 03.01.2020 (16 zile).

În acel moment i s-a comunicat că va trebui să vină să ne achite prelungirea contractului. I-a transmis agentului de la birou că nu se poate deplasa fiindcă nu este în București și ne-a transmis datele cardului pentru a încasa suma respectivă de pe card. La încercările repetate de a încasa contravaloarea contractului de închiriere POS-ul indica: fonduri insuficiente. Am contactat-o în repetate rânduri în vederea plății contractului de prelungire, iar răspunsul Deliei lordache era că trebuie să îi intre bani în cont și ne anunță ea când se întâmplă acest lucru. După câteva zile în care am ținut legătura cu ea numai prin mesaje nu am mai primit nici un răspuns și nu am mai putut să luăm legătura cu ea prin niciun fel de mijloc de comunicare.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Mașina era dotată cu sistem de monitorizare GPS, având ca traseu zonele rău famate din Slatina și Caracal, motiv pentru care am luat decizia, în data de 10.01.2020, să declarăm mașina furată la „Serviciul Furturi Auto București”, a declarat Adrian D, reprezentatul firmei de închirieri auto, conform Cancan.

Citeste si: Dureros! Cum arată mormântul lui Leo Iorga, la două luni și jumătate de la moartea artistului?

Mașina a fost dusă la dezmembrări

Reprezentantul firmei de la care a fost închiriată mașina a mai spus că au urmărit mașina prin sistemul GPS montat și au aflat că era la un centru de dezembrări din Craiova. Când au mers acolo, patronul i-a amenințat că bătaia.

„După aproximativ 40 de minute a ajuns așa-zisul „patron” și ne-a spus că a venit un băiat pe nume „Cioara” din Caracal cu mașina la ei și că au plătit 2.000 euro pe mașină și că mai trebuia să îi dea 1.500 euro când aducea actele! După ce au recunoscut că mașina era la ei ne-au condus la locul unde era mașina, care era situată în spatele curții, în curs de dezmembrare. Mașina era fără numere de înmatriculare, bordul desfăcut și cu fețele de uși demontate (piese care nu au fost recuperate).

Patronul firmei care a dat declarație Poliției a menționat faptul că Iordache Delia a lăsat mașina amanet unei persoane din Slatina după care a fost vândută mai departe lui „Cioara” din Caracal, iar acesta le-a vândut lor mașina”, mai declarat reprezentantul firmei de inchirieri. 

Delia Iordache, fiica fostului ministru al Justiției spune că este nevinovată. „Este o neînțelegere. Am dorit să închiriez o mașină, dar n-am mai făcut-o. Totul se trage de la un conflict dintre câțiva oameni de la mine din oraș și tatăl meu”, a spus tânăra conform sursei mai sus citate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiica Ralucăi Moianu a împlinit 15 ani: „Doamne ce a crescut! E superbă!”

ȘOCANT! Ce se întâmplă între Ella de la Puterea dragostei și tatăl ei! Nu au mai vorbit de un an! EXCLUISIV

Surpriză! S-a aflat! Ale cui sunt amprentele găsite de anchetatori pe ușa casei regretatei jurnaliste Cristina Țopescu?! Prietena ei a spus tot

Dezvăluiri tulburătoare! Incredibil, ce a spus vecina despre felul în care arăta Cristina Țopescu moartă în casă! "Dormea ca un bebeluș"

Primul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, intr-un interviu eveniment! Elena Udrea se va afla sub tirul intrebarilor celebrei jurnaliste

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies