Fiica Ilenei Sterp, întâlnire emoționantă cu străbunicul ei, părintele Ioachim. Imaginile cu preotul de 92 de ani și micuța Carla au topit inimile tuturor

Sora lui Culiță și-a dorit enorm ca fiica ei să participe la aniversarea străbunicului ei.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

A fost sărbătoare mare în familia Ilenei Sterp. Bunicul soțului ei, părintele Ioachim, a împlinit vârsta de 92 de ani, iar sora lui Culiță nu a putut să rateze această ocazie și a decis să îi facă o surpriză "moșului".

Micuța Carla, întânire emoționantă cu părintele Ioachim

Ileana Sterp a împărtășit cu cei care o urmăresc unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-a trăit în viața ei. Recent, sora lui Culiță a postat pe canalul ei de Youtube un vlog filmat la mănăstirea Măgura, acolo unde slujește părintele Ioachim, bunicul soțului ei.

Fetița a zâmbit încontinuu, când și-a văzut străbunicul

Fiica Ilenei Sterp, alături de părintele Ioachim

[Sursa foto: Captură YouTube]

Pentru că ziua bărbatului nu a fost trecută niciodată cu vederea de familie, și de această dată Ileana și tatăl copilului său au decis să îi facă o vizită "moșului", pentru a-l serba cum se cuvine. Cei doi nu au mers, însă, singuri la mănăstire, ci au fost însoțiți de micuța Carla. Reacția fetiței i-a emoționat pe toți cei prezenți, căci copila i-a dat mânuța părintelui și i-a zâmbit încontinuu, atunci când s-au întâlnit: "Este prima aniversare a moșului la care participă și Carla. Anul trecut, când a împlinit 91 de ani, eram însărcinată. Doamne, cât de fain pregătești tu lucrurile pentru toți oamenii!", spune Ileana Sterp, în cadrul ultimului ei vlog.

Părintele Ioachim este bunicul soțului Ilenei Sterp

Fiica Ilenei Sterp, alături de părintele Ioachim

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Soțul Ilenei Sterp: "Cine-i, tati, moșu'?"

Părintele Ioachim: "Strămoșu' cu plete dalbe."

Părintele Ioachim slujește la mănăstirea Măgura, din comuna Jina

Părintele Ioachim

[Sursa foto: Captură YouTube]

Unde poate fi găsit părintele Ioachim?

Povestea părintelui Ioachim i-a emoționat atât de tare pe cei de acasă, încât mulți au dorit să îl cunoască în realitate pe bunicul soțului Ilenei Sterp.

Sora lui Culiță a dezvăluit că bătrânul slujește la mănăstirea Măgura, din comuna Jina, județul Sibiu, încă din 1990: "Pe moșu' îl găsiți la Mănăstirea Măgura, mănăstire care aparține de comuna Jina. Se ajunge prin Dobra. Din Dobra până la mănăstire este un drum forestier destul de bun. Moșu' e la mănăstire din anul 1990, exact când Dani (n.r. Daniel Aloman-soțul Ilenei) s-a născut.

Citeste si: Mama Geta e pâinea lui Dumnezeu! Foarte credincioasă, aceasta a transmis un mesaj subtil în prima zi a Anului Nou: ”Nimeni nu te mai poate da jos”

A ales calea mănăstirii, a ales să trăiască în vârful muntelui, unde a și construit tot ce este aici, la Măgura, el împreună cu o maică stareță, care nu mai este în viață. Dani, soțul meu, a învățat meserie de la tatăl lui (dulgheria) și socrul meu, tatăl lui Dani, a învățat de la moșu', moșu' fiind tatăl socrului. La mănăstire moșul se numește părintele Ioachim sau monahul Ioachim.", a mai spus Ileana Sterp, în cadrul vlogului amintit.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies