Fiica lui Adrian Enache cere despagubiri record pentru ca a fost injunghiata! Vezi ce suma vrea de la atacator, dar si de la firma care l-a angajat!

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, a trecut prin clipe grele atunci cand a fost victima unei tentative de viol, dupa care a fost injunghiata.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAcum a inceput sa isi revina, dar tot a ramas cu traume, asa ca, Diana Enache vrea sa il actioneze in judecata pe libanezul care a atacat-o. Ea cere 134.000 de euro pentru perioada in care nu a putut sa isi onoreze contractele. "Viata nu poate fi cumparata cu nicio suma din lume si nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi.", a spus Adrian Enache.

Diana spune ca acum se lupta sa isi revina dupa trauma. "Merg zilnici la psiholog si sper sa fie bine. Am niste traume la maini, nu pot sa scriu bine, iar eu sunt in fata unui an extrem de important.", a marturisit ea.

fara descriereDeja si-a gasit o avocata si aceasta a stabilit sumele ce vor fi cerute in instanta. "Se solicita 84 de mii de euro daune materiale si 50 de mii daune morale. Vrea sa isi intalneasca si agresorul fata in fata si sa vada ce pedeapsa va primi", a spus avocata Dianei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate