Fiica lui Aurelian Preda și-a făcut altar cu pozele tatălui ei! Cum arată dormitorul în care ar fi avut loc abuzul sexual?

Anamaria Preda are în casă un altar unde păstrează fotografiile tatălui ei, alături de mai multe icoane.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Fiica lui Aurelian Preda a dezvăluit că ține în apartamentul din București un adevărat altar dedicat tatălui ei. Anamaria spune că merge în camera lui Aurelian Preda pentru a se ruga și că încă îi simte mirosul.

”De când a murit tatăl meu, eu nu am schimbat nimic în casă. Practic, icoanele pe care el le-a așezat, așa au rămas. Altarul pe care el l-a făcut, așa a rămas, doar că eu am mai adăugat mici tablouri și lumânări pentru el, în memoria lui. Lucrul pe care-l fac cel mai des este să merg în camera lui. Are pe partea unde dormea ultimele haine cu care a fost îmbrăcat. Acolo merg și mă rog cel mai mult. Îi simt și acum mirosul”, a povestit Anamaria Rosa la Acces Direct.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Anamaria Preda, fiica lui Aurelian Preda, face mărturisiri îngrozitoare despre abuzurile sexuale la care ar fi fost supusă de Nicușor Iordan: „Mi-a spus că dacă vreau să ies din casă trebuie să mă culc cu el”

Citeste si: Nicușor Iordan rupe tăcerea despre fiica lui Aurelian Preda: ”Am fost șantajat”! Solistul spune că este ”linșat mediatic” pentru că nu a plătit pentru tăcerea Anamariei

Citeste si: Acuzat de abuz sexual, Nicușor Iordan a mers să ”stea de vorbă” cu Aurelian Preda! Destăinuirile cântărețului de la mormântul prietenului său

Anamaria Preda: ”Am ajuns în pat și nu știu ce s-a întâmplat”

În cadrul emisiunii, fiica lui Aurelian Preda a prezentat și imagini cu dormitorul în care s-ar fi petrecut abuzul sexual de care-l acuză pe Nicușor Iordan.

”Nu mă mai lăsa să ies din casă. Nu mă mai lăsa să mă văd cu prietenii mei. A spus că, dacă vreau să ies din casă, trebuie să mă culc cu el. A venit după mine. M-a pus în bucătărie. Mi-a dat un ceai. Şi-a cerut scuze. A zis că nu ştie ce e cu el. Am băut ceaiul respectiv şi m-am dus în cameră. Din momentul în care am ajuns în pat, în cameră, eu nu ştiu ce s-a întâmplat”, a mai spus fiica lui Aurelian Preda.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate