Fiica lui Aurelian Preda, șocată de moartea reginei telenovelelor! Anamaria a povestit că a întâlnit-o pe Edith Gonzalez

Fiica lui Aurelian Preda deplânge moartea actriței Edith Gonzalez, despre care spune că a cunoscut-o personal.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Vestea morții cunoscutei actrițe de telenovele Edith Gonzalez a venit ca o adevărată lovitură pentru Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda. Aceasta a postat un mesaj sfâșietor după ce a aflat că vedeta ei preferată a părăsit această lume.

fara descriere

”Mi-ai umplut copilăria de bucurie. Ai fost o adevărată regină a telenovelelor, o luptătoare, ai fost și vei rămâne o Femeie în adevăratul sens al cuvântului și un exemplu pentru multe persoane! Am avut ocazia să te întâlnesc personal și deși eram micuță nu am cum să uit acel moment! Descansa en paz, Edith”, a scris Anamaria Rosa.

Citeste si: Edith Gonzalez, scrisoare sfâșietoare înainte de a muri: „Viața nu este grea...”

Citeste si: Blestem în lumea telenovelelor! Actorii principali din ”Inimă sălbatică”, Edith Gonzalez și Eduardo Palomo, au murit în mod surprinzător

Citeste si: Edith Gonzalez către Monica Gabor: ”Ce frumoasă ești”! Supervedeta telenovelelor a vizitat România în 2007

fara descriere

Destinul actriței Edith Gonzalez seamănă oarecum cu cel al lui Aurelian Preda, tatăl Anamariei. Amândoi s-au luptat cu o boală necruțătoare pe care au crezut, la un moment dat că au învins-o. Aceasta a revenit pe neașteptate și a atacat necruțător.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate