Fiica lui Bogdan Drăghici a povestit la ce perversiuni o supunea bărbatul atunci când mama ei nu era acasă! Detalii înfiorătoare: „Serile erau cele mai traumatizante, când băga degetele...”

Fiica lui Bogdan Drăghici a povestit maimulte despre abuzurile lui și despre comportamentul pe care îl avea când mama nu era de față.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Fiica lui Bogdan Drăghici a povestit maimulte despre abuzurile lui și despre comportamentul pe care îl avea când mama nu era de față.


In articol:

Bogdan Drăghici, cunoscut ca un luptător pentru drepturile egale ale taților cu mamele în fața legii, președinte al organizației TATA, a fost reținut în urmă cu două săptămâni. Bărbatul este acuzat că a abuzat-o sexual pe fiica lui. Coșmarul a început cânda ea avea doar 10 ani și a durat vreme de 5 ani.

În fața anchetatorilor, fata a făcut dezvăluiri cutremurătoare, dând detalii pe care a refuzat să le rostească de fața cu mama ei. Faptul că îi era rușine de ea demonstrează că acuzațiile de abuz sexual nu sunt doar o minciună născocită de femeie, așa cum insinua președintele TATA. El ar fi declarat că fata spune lucruri neadevărate la îndemnul mamei ei.

Copil a povestit episoade cutremurătoare din iteracțiunile pe care le avea cu tatăl ei.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

„Inculpatul i-a desfăcut picioarele, s-a aşezat în genunchi şi o împingea cu ceva, astfel că ea a simţit o presiune în zona intimă. (…). Situaţia aceasta confirmă reţinerea minorei de a vorbi despre aceste lucruri cu mama sa şi totodată înlătură ipoteza instrumentalizării minorei de către mamă”, se arată în dosarul de la instanță, conform Cancan.

Citeste si: Dezvăluiri despre tatăl lui Alexandru Cumpănașu! Ce a spus bărbatul despre cel care i-a fost mentor până în ultima clipă de viață

Fiica lui Bogdan Drăghici a făcut mărturisiri șocante

Copil a apovestit că tatăl ei îi cerea să-i ducă prosopul atunci când făcea duș și insista să se apropie de el când i-l înmâna. Bărbatul umbla gol prin casă și avea un comportament indecent. Același lucru l-a făcut și cu alte copile.

„A mai arătat că Drăghici nu avea acest comportament doar seara, ci şi în timpul zilei, în sensul că o lua în braţe la el în timp ce stătea în birou şi o punea să se uite la fotografii cu ele în costume de baie, pe care tot el le făcuse…. În acest timp el o ţinea în braţe, iar ea îi simţea organul, el o îmbrăţişa şi îi punea mâna pe sub bluză”, sunt adnotările procurorului la declaraţia victimei lui Drăghici.

„Acest lucruri se întâmplau ziua, când mama nu era acasă sau când era plecată în Germania. Aşadar, în timpul zilelor aveau loc interacţiuni precum cea descrisă mai sus, iar serile erau cele mai traumatizante, când Drăghici îi băga degetele unde nu trebuie, ea simţea acea presiune, iar el încerca să îi bage chestia în fund”, se mai arată în document

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Adevărata maladie a secolului XXI. Revine în forță în perioada Crăciunului

Cea mai bună zacuscă cu ciuperci din lume! Rețeta pe care trebuie să o încerci în această iarnă

Ne mor valorile! Încă un mare artist s-a stins din viață

Sorinel Copilul de Aur și fratele lui, implicați într-un accident cumplit! În ce stare se află cei doi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies