Fiica lui Carmen Harra a dat lovitura in America! Alexandra este curtata de nepotul lui Traian Basescu!

Alexandra Harra si Mihai, nepotul lui Traian Basescu, se vor intalni de Craciun pentru prima data.

novalue
Autor: V.P.

Carmen Harra este impresionata de Mihai si crede ca ar putea fi o buna partida pentru fiica ei. Tanarul are 33 de ani si locuieste cu familia de 16 ani la Miami.

Potrivit ziarului Ring, e mandru ca unchiul sau este presedintele Romaniei, dar asta nu il influenteaza prea mult si in fiecare zi lupta pentru cariera lui in SUA.

" Fiica mea este curtată de nepotul lui Băsescu.

Este un băiat înalt, frumos, manierat şi cu mult bun-simţ. Mi-a mărturisit că o admiră foarte mult pe Alexandra şi că ar dori să o cunoască. Doar că fiica mea a fost extrem de ocupată la New York şi va reveni acasă în ajun de Crăciun. De abia atunci se vor întâlni prima dată", a declarat Carmen Harra.

Deşi nu se implică în viaţa amoroasă a fiicei sale, Carmen Harra a cedat rugăminţilor lui Mihai: "Alexandra îşi stabileşte singură întâlnirile şi când am mai vrut să-i prezint un băiat, m-a rugat să o las să aleagă singură. Mihai m-a impresionat plăcut, am vorbit cu Alexandra şi e nerăbdătoare să îl întâlnească".

"Merg la întâlniri şi experimentez libertatea de a alege. Bărbaţii nu caută doar sex, ci vor să vadă ambiţie şi independenţă. Nu e nimic mai rău pentru un bărbat decât o biată femeie insistentă şi disperată.", spune Alexandra.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies