Fiica lui Carmen Harra a dat lovitura in America! Alexandra este curtata de nepotul lui Traian Basescu!

Alexandra Harra si Mihai, nepotul lui Traian Basescu, se vor intalni de Craciun pentru prima data.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereCarmen Harra este impresionata de Mihai si crede ca ar putea fi o buna partida pentru fiica ei. Tanarul are 33 de ani si locuieste cu familia de 16 ani la Miami.

Potrivit ziarului Ring, e mandru ca unchiul sau este presedintele Romaniei, dar asta nu il influenteaza prea mult si in fiecare zi lupta pentru cariera lui in SUA.

"Fiica mea este curtată de nepotul lui Băsescu. Este un băiat înalt, frumos, manierat şi cu mult bun-simţ. Mi-a mărturisit că o admiră foarte mult pe Alexandra şi că ar dori să o cunoască. Doar că fiica mea a fost extrem de ocupată la New York şi va reveni acasă în ajun de Crăciun. De abia atunci se vor întâlni prima dată", a declarat Carmen Harra.

Deşi nu se implică în viaţa amoroasă a fiicei sale, Carmen Harra a cedat rugăminţilor lui Mihai: "Alexandra îşi stabileşte singură întâlnirile şi când am mai vrut să-i prezint un băiat, m-a rugat să o las să aleagă singură. Mihai m-a impresionat plăcut, am vorbit cu Alexandra şi e nerăbdătoare să îl întâlnească".

"Merg la întâlniri şi experimentez libertatea de a alege. Bărbaţii nu caută doar sex, ci vor să vadă ambiţie şi independenţă. Nu e nimic mai rău pentru un bărbat decât o biată femeie insistentă şi disperată.", spune Alexandra.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate