„Fiica” lui Cornel Galeș, mesaj sfâșietor după ce a aflat tragica veste: „Nu am apucat să vorbim”

Fiica spirituală a lui Cornel Galeș a postat un mesaj sfâșietor pe contul ei personal de facebook, imediat după ce a aflat tragica veste.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


Toată lumea este șocată de tragica veste precum că văduvul Ilenei Ciuculete ar fi murit într-un accident de mașină în Spania.


In articol:

Citeste si: Cea care a anunțat moartea lui Cornel Galeș îl iubea la nebunie! Ce relație apropiată avea nașa Doina cu văduvul Ilenei Ciuculete

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de facebook a lui Cornel Galeș imediat după ce s-a anunțat tragica veste. Toată lumea este șocată

Citeste si: Dezvăluiri incredibile: Cu cine era Cornel Galeș în mașină și unde se îndreaptau: „Nu au mai ajuns, pentru că au făcut accident”

„Fiica” lui Cornel Galeș, mesaj sfâșietor după ce a aflat tragica veste: „Nu am apucat să vorbim”

Printre cei care îl plâng pe Cornel Galeș este și fina lui, Maria, care a postat un mesaj plin de durere, imediat după ce a aflat vestea.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

„Sunt extrem de îndurerată din cauza faptului ca ambii mei părinți spirituali s-au dus între îngeri foarte devreme. O iubire ca a lor, mai rar. Îmi pare atât de rău ca nu am apucat să vorbim. Să mă vedeți cât de mult am crescut și mai ales să vă convingeți că vorbele voastre au fost adevărate “vei ajunge o cântăreața de succes.

Viața este atât de scurtă… de aceea trebuie sa o apreciăm și să ne bucurăm de fiecare moment, lucru și mai ales de persoanele de lângă noi. Vă mulțumesc că m-ati încurajat și că am reușit să vă fac mândri. Vă iubesc nașii mei. Nu vă voi uita niciodată”, este mesajul postat de Maria, fina Ilenei Ciuculete şi a lui Cornel Galeş. 

Ce a apărut pe pagina de facebook a lui Cornel Galeș imediat după ce s-a anunțat tragica veste. Toată lumea este șocată

Internauților nu le vine să creadă că zvonul este adevărat și spun că nu se vor convinge până nu va fi recunoscut cadavrul despre care se spune că ar fi al lui Cornel Galeș. 

Cu toate acestea, o serie de mesaje de condoleanțe deja și-au făcut apariția pe contul lui de socializare. Mai multe persoane și-au exprimat regretul când au aflat vestea cumplită. 

„Dumnezeul sa-l odihneasca! Lumina vesnica!”, este mesajul postat de o internaută. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Azi, în ”Lacrimi la Marea Neagră”, Melek este în pericol

Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață. "Cu doar trei ore înainte de nenorocire"

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

Raluca Munte, despre relația lui Ricardo cu Deea de la Puterea Dragostei! ”Sper să nu-l rănească”

Reacția dură a lui Nicolae Guță când a aflat că Beyonce de România e suspectă de cancer! Ce a spus despre fetița pe care o au împreună: "Să rezolvi problema copilului, să o...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies