Fiica lui Dem Radulescu, aparitie sexy la malul marii! Irina nu a purtat sutien, ci doar o bluza transparenta de matase!

Irina, fiica marelui Dem Radulescu, este actrita la Teatrul Mic.

Autor: Matei Vaihan

Irina Radulescu, actrita la Teatrul Mic, si-a surprins amicii cu o fotografie indrazneata, care o infatiseaza la malul marii, imbracata intr-o bluza transparenta de matase, desi nu purta sutien. „La mare, fluturii sunt liberi”, a comentat fiica lui Dem Radulescu, pentru ca a pozat si cu bratele desfacute.

Citeste si: Marea iubire a lui Dem Radulescu! "Bibanul" s-a indragostit de eleva lui, cu 23 de ani mai tanara! L-au cucerit ochii Adrianei Schiopu! FOTO

Dem Radulescu a murit in 2000, la 68 de ani, si nu a mai apucat sa o vada pe fiica sa, Irina, ca devine actrita. Ea a dezvaluit, intr-un interviu, ce sfaturi i-a dat tatal ei despre viata si cariera.( vezi ce a aparut la mormantul lui Dem Radulescu).

Tata a murit în 2000. În vara respectivă i-am spus mamei în trecere: „Mă gândeam, ce-ar fi să mă fac actriţă?!”. Şi mama a apucat să îi spună lui. Atunci, cu câteva zile înainte să moară, mi-a dat câteva sfaturi…Discuţia a fost…el a vorbit foarte mult.

Mi-a spus: „Întotdeauna să cauţi adevărul şi simplitatea. Să nu cauţi să fii într-un fel anume, să cauţi adevărul”, a marturisit Irina.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies