Fiica lui Enache si-a revenit dupa ce a fost atacata de portarul libanez! "Sunt bine, sanatoasa! Din fericire, cutitul a ocolit inima"

Fiica lui Adrian Enache si-a revenit usor-usor dupa ce a fost victima unui cetatean libanez care a injunghiat-o.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAdolescenta a fost in stare de soc, dar acum se simte bine si nu mai vrea sa se gandeasca la ce i s-a intamplat.

"Nu am cosmaruri. Dar am rămas cu o oareca­re teamă, am avut momente în care n-am putut sta singură şi am depins de prieteni şi de familie", a spus Diana Enache intr-un interviu pentru "OK!Magazine".

"Sunt bine, sănătoasă, mi-am revenit după atac. (râde) Din fericire, cuţitul a ocolit inima", a explicat ea.

Fiica lui Enache a fost suparata pentru ca multi s-au grabit sa o judece si sa o acuze ca duce o viata nu tocmai potrivita pentru o pustoaica de varsta ei.

"Pe mine m-a deranjat, în primul rând, că o dramă ca asta a fost exploatată de presă ca subiect de cancan. Era o dramă prin care eu treceam, iar reporterii erau foarte agasanţi. Şi, mai mult decât atât, în perioada aia s-au luat mai mult în consi­derare spusele atacatorului, decât ale mele, iar eu eram făcută cu ou şi cu oţet prin toate emisiuni­le... S-a spus despre mine că umblu prin cluburi, că sunt mai mereu beată, că sunt copil de bani gata, m-au desfiinţat pur şi simplu! Iar alţii au sugerat că am făcut asta pentru bani şi pentru publicitate. Adică m-am înjunghiat singură sau cum?", a spus Diana.

"Ies cu prietenii mei, dar n-am fost niciodată beată, nu mi-am făcut niciodată părinţii de ruşine", a explicat adolescenta pentru sursa citata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate