Fiica lui Gabi Luncă, gest emoționat în memoria părinților! Va îndeplini ultima dorință a mamei sale

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, îi va îndeplini ultima dorință a mamei sale.

gabi lunca
Autor: Clara Ionescu

In articol:

A trecut aproximativ o lună de la moartea tragică a Gabrielei Luncă, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică lăutărească din România. Cântăreața a murit din cauza infectării cu noul coronavirus. Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a făcut o dezvăluire emoționantă.

În memoria părinților ei, ea va trece peste câteva zile la religia penticostală. Era una dintre cele mai mari dorințe ale mamei sale, pe care a tot amânat-o. Fiica celebrei artiste speră că se va apropia și mai mult de Dumnezeu.

„Acum a devenit și cea mai mare dorință a mea și știam că o să vină momentul acesta, doar că nu știam când. Cumva am tot amânat. Acum o lună i-am promis mamei. I-am promis că mă voi boteza fără să-mi ceară dânsa, a plâns de fericire, cum făcea de fiecare dată când o îndemnam: „hai să ne rugăm, hai să cântăm o cântare. Era uimită de dorința mea și acum cu botezul, fără ca să-mi ceară, i-am spus, s-a bucurat și acum urmează să îndeplinesc ce am promis. Cumva, prin botezul acesta îmi oficializez relația cu Dumnezeu.

Nu sunt străină de astea, eu m-am născut într-o familie de creștini practicanți, cu ținerea de post, facerea de bine, cumva nu mi-e greu. Doar că am amânat să-mi iau angajamentul ăsta”, a spus Rebeca Onoriu pentru un post de televiziune.

gabi lunca
Rebeca Onoriu, gest suprem în memoria părinților ei decedați

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Ce s-a întâmplat la câteva zile după înmormântarea lui Gabi Luncă! Familia este revoltată

Rebeca Onoriu, fiica lui artistei Gabi Luncă, a mărturisit că familia ei a fost contactată de mai mulți artiști din România. Scopul apelurilor a fost de a cere drepturile de autor asupra pieselor cântate de Gabi Luncă de-a lungul vieții. Fiica interpretei de muzică lăutărescă a refuzat cererile artiștilor.

Citeste si: Estera, fiica cea mare a lui Gabi Luncă, a dezvăluit cum s-a desfășurat înmormântarea mamei ei: ”Am reușit să învingem sistemul”

„Am fost contactată de mai multe persoane cu dorința de a realiza propriile interpretari ale cântecelor mamei mele. Sunt ale noastre și reprezintă marele tezaur moștenit de la părinții noștri. Nu doar ca este prematur să discut acest aspect cu cineva, dar eu, momentan, nu doresc ca aceste piese de tezaur, cantecele parinților mei, să fie interpretate de altcineva, mai cu seama înregistrate!”, a spus Rebaca Onoriu pentru Spynews.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O cântăreață de muzică populară are sufletul mistuit de dor. Soțul ei și-a pierdut viața la un an de la căsătoria lor

Aurel Pădureanu, mesaj emoționant la o lună de la moartea Corneliei Catanga: „Mă duc la cimitir în fiecare zi”

Familia lui Gabi Luncă, revoltată! Ce s-a întâmplat la câteva zile de la înmormântarea artistei: „Nu vindem nimic!”

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Dani Oțil aruncă bomba! Ce făcea în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Blestemul bărbaților înșelați. Ciprian Marica, la un pas de tragedie pe terasa unui restaurant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies