Fiica lui Gheorghe Dincă a recunoscut: „Sunt fata unui criminal”

Fiica lui Gheorghe Dincă a vorbit despre situația în care se află tatăl ei, dar și despre postura în care a fost pusă fără voia ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Dincă a ajuns cel mai mediatizat infractor din România la ora actuală, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra, cele două adolescente din Caracal. Vecinii îl vedeau ca pe un om linișltit, la locul lui și gospodar, deși nu era foarte vorbăreț. Nimic nu prevestea faptul că el avea să răpească două fete luate la ocazie.

Daniela Dincă, fiica presupusului criminal din Caracal, este și ea șocată de grozăviile pe care le-a făcut părintele ei. Și despre ea s-a spus la un moment dat că ar fi fost implicată în traficul de persoane, lucru negat de ea cu vehemență.

Citeste si: Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital! Primele declarații după diagnostic: „S-a agravat brusc, în câteva ore”

Citeste si: Un tată i-a pregătit fetiței sale mormântul și o duce acolo zilnic. Îți vor da lacrimile când vei afla de ce face asta

Citeste si: Pamela Anderson, violată în grup și abuzată sexual! A avut o copilărie de coșmar: „Voiam să dispar de pe fața pământului”

Deși Gheorghe Dincă este tatăl ei, femeia a spus că, dacă va fi găsit vinovat de magistrați, ar trebui să plăteacă pentru faptele lui.

„Am avut un șoc când am aflat știrea. Când am aflat, l-am sunat pe fratele meu. Am fost la Poliție. Am dat declarații. Am stat la dispoziția oamenilor legii. Am stat șase zile în permanență în secția de Poliție, dar și la DIICOT. Să zicem că sunt fata unui criminal. Nu am ales eu asta, nu este o situație pe care mi-o doresc. Dacă e adevărat că a făcut așa ceva, trebuie să plătească”, a declarat Daniela Dincă, la televizor, prin intervenție telefonică.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate