Fiica lui Gheorghe Dincă: ”Dacă aș avea posibilitatea să-mi văd tatăl, l-aș întreba dacă...”

Daniela Dincă, fiica criminalului din Caracal, noi declarații! Ce spune femeia despre tatăl ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, a oferit declarații despre relația pe care o avea cu el! Daniela, fiica criminalului din Caracal, susține că ea și tatăl ei nu își mai vorbesc de anul trecut, din luna aprilie, la sfârșit, de la înmormântarea bunicii.

”Eram în interes de serviciu, am fost la Dăbuleni, urma să revin la Arad fiindcă la 6 eu aveam pe cineva care trebuia să-mi vină la firmă, eram în întârziere. Eram împreună cu fratele meu și cu angajata. Am plecat noaptea și am ajuns dimineața acolo. Eu miercuri dimineața am plecat.

Nu-l mai văzusem pe tata de la sfârșitul lunii aprilie a anului trecut, de la înmormântarea bunicii. În ultimii ani nu am vorbit prea des, aproape deloc. Nu se stricaseră relațiile, doar nu se mai comunica”, a spus Daniela Dincă.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Se confirmă sau nu a treia victimă în cazul Caracal? Avocat: ”Sunt bijuterii în plus care nu pot aparține celor două fetițe”

Citeste si: Dumnezeule! Doi miri au murit la câteva momente după ce s-au căsătorit

„Nu ni s-a permis să-l vedem. Am cerut să-l vedem și nu putem până nu se termină ancheta. Nu aveam de unde să-i cunosc pentru că eu nu am copilărit acolo. Era o persoană mai înaltă, una mai scundă, cel scund avea o plasă în mână. I-am văzut o fracțiune de secundă, cât a trecut mașina. Fratele i-a recunoscut, a spus că sunt Vică și Fane, doi vecini. Mi-e greu a crede că făcea parte dintr-o rețea de trafic de persoane. Dar luând în considerare cum era relația dintre noi, nu pot garanta. Dar din ce ne-au spus autoritățile, el e vinovat. Noi nu știm ce să mai credem”, a continuat Daniela Dincă.

Citeste si: Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: ”Vorbim cu ea în fiecare seară”

”Dacă aș avea posibilitatea să-mi văd tatăl, l-aș întreba dacă e adevărat. Și ar fi mai multe de spus. L-aș întreba dacă s-a gândit vreo clipă la viața copiilor lui și a celor două suflete pe care se zice că le-a omorât. Mama supraviețuiește foarte greu în aceste momente. E o mamă care a avut grijă de patru copii, nimeni nu a dorit să ajungă aici. După răpirea Luizei, mama a locuit acolo, dar nu a văzut nimic suspect”, a conchis aceasta.

Urmatorul articol
Citește și:

Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: ”Vorbim cu ea în fiecare seară”

Alexandru Cumpănașu, mesaj tulburător, după ce s-a aflat ce a mărturisit Gheorghe Dincă!

Confesiunile cutremurătoare ale lui Gheorghe Dincă: ”Fata şi-a pierdut cunoştinţa şi am scos cureaua de la pantaloni și...”

Detaliile tragice ale morții Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă: ”Am observat că mişca un picior ca un spasm. Mi-am dat seama că este posibil să fi murit”

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies