Fiica lui Giani Kiriță a împlinit 21 de ani! Vezi ce mesaj haios i-a transmis Giani Roxanei!

Fiica lui Giani Kiriță a împlinit 21 de ani, dar Roxana nu a putut organiza o petrecere.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiica lui Giani Kiriță a împlinit 21 de ani pe 31 martie, însă Roxana nu a putut sărbători cu o petrecere la restaurant, din cauza pandemiei de coronavirus. Roxana a stat acasă și a primit mesajele rudelor și prietenilor. (vezi ce glume a făcut Giani pe seama iubitei sale)

Citeste si: Fanii au avut un soc: Giani Kirita nu mai are chelie! Cum arata cu par in cap, schimbarea e radicala

Citeste si: Giani Kiriţă a avut lacrimi în ochi la revederea cu mentorul său: „Antrenorul și omul care m-a transformat”

Citeste si: Fiica lui Giani Kiriţă suferă crunt din cauza incendiilor din Australia: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”

“Astăzi a facut 21 de ani fata mea frumoasa. As fi pus o poza cu tine când erai micuța, dar sigur ma certai Îți doresc din suflet multă fericire, sănătate și multe împliniri. Tata te iubește mult de tot”, a postat Giani Kiriță, tatăl Roxanei.

fara descriere

Fiica lui Giani Kiriță a împlinit 21 de ani: "Te iubesc până la Dumnezeu și înapoi"

Andi, iubitul Roxanei, nu a rămas nici el mai prejos: „Azi este despre tine iubita mea, un loc special in inimioara mea, ce candva nu cunostea ce inseamna iubirea si pt acest lucru iti sunt profund indatorat sa te iubesc pana la D-zeu si inapoi. La multi ani scumpete, te iubeste baiatul tau si iti doreste multa sanatate ... restul stii si tu foarte bine ca le facem intr-un mare fel”.

„La mulți ani, copilul meu frumos, bun și drag!!! Să îți dea Doamne Doamne numai zile senine cu zâmbete, bucurie și dragoste. Să te bucuri de toate lucrurile mici și cu adevărat importante din viața asta și să ne vedem și să ne îmbrățișam cât mai curaaaaaand!!! Te iubesc și îți doresc toată fericirea pe care o merită suflețelul tău bun!”, i-a transmis Roxanei o mătușă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate