Fiica lui Giani Kiriță, probleme noi în amor! Roxana s-a despărțit de iubitul care îi ceruse mâna?

Roxana, fiica lui Giani Kiriță, are din nou probleme în dragoste.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Roxana Kiriță s-a separat din nou de iubitul ei, Faris, la doar două luni după ce acesta părea decis s-o ducă la altar. Fiica lui Giani Kiriță de la Exatlon și-a șters toate fotografiile în care apărea alături de partenerul ei de pe toate conturile de socializare. La fel a procedat și vara trecută, când cei doi au recunoscut că nu mai formează un cuplu.

Citeste si: Poza de infarct pentru Giani Kiriţă! Uite cum au fost surprinşi fiica lui şi logodnicul ei... Dragostea e în aer! FOTO!

Citeste si: Cronica scandalurilor de la Exatlon! Care au fost cele mai tensionate momente din show-ul fenomen al anului 2018!

Citeste si: Incredibila surpriză care îl aşteaptă pe Giani Kiriţă la întoarcerea în ţară. Fiica lui vrea să se căsătorească. Uite cine este alesul Roxanei şi ce spunea "The King" despre el. FOTO!

La un moment dat, cei doi au revenit la setimente mai bune iar prin noiembrie își făceau declarații de dragoste în public. Roxana vorbea despre Faris cu aplativul ”soțul meu” și spunea chiar că acesta a avut o discuție cu tatăl ei legată de viitorul lor.

fara descriere

Roxana și Faris și-au petrecut sărbătorile separat

Acum, relația celor doi pare să fi intrat din nou în impas. Băiatul nu mai apare nici măcar în imaginile de la Revelion, alături de frumoasa Roxana.

Fiica lui Giani Kiriță are 19 ani și lucrează în prezent ca make-up artist.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate