Fiica lui Ilie si Amalia Nastase cocheteaza cu actoria! Uite in ce film o poti vedea

Ilie si Amalia au doua fiice din casatoria lor, Emma si Alessia care a implinit 9 ani de curand si a debutat in actorie si vrea sa continue pe acest drum. Micuta va urma cursul de specialitate pentru a se perfectiona.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

 

fara descriere

Fiica Amaliei si-a vazut visul realizat: a fost la un casting si a obtinut un rol in productia "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie" care va rula pe micile ecrane incepand cu 23 noiembrie. Dupa ce filmarile s-au terminat, micuta i-a marturisit mamei ca actoria nu este chiar atat de usoara pe cum se vede in filme, dar ca acest lucru nu o va opri din drumul ales.

 

„A fost la un casting organizat de Media Pro, pe care l-a câştigat şi astfel a primit rolul. Era o dorinţă a Alessiei, însă, după filmări, mi-a mărturisit că nu este chiar atât de simplu să fii actriţă cum credea ea. Are şi câteva replici pe care le-a repetat asiduu acasă. Pe timpul filmărilor nu am fost cu ea în platou. A urmat sfaturile regizorului şi s-a descurcat. Era nerăbdătoare să îl vadă, pentru că ea a filmat în urmă cu opt luni. Curând am aflat că premiera va avea loc pe 23 noiembrie şi a fost foarte fericită. I-ar plăcea să continue, să mai participe la filmări. Ştiind acum că nu este aşa simplu, va urma nişte cursuri de specialitate. Contează hotărârea ei, din partea mea va avea toată susţinerea”, a declarat, pentru „ring”, mama Alessiei.

Ilie Nastase este mandru de fiica sa si a marturisit ca o va sustine in tot ce va dori sa faca.

„O să merg şi eu la lansarea filmului. Ea a făcut-o din plăcere, cred că a fost ceva spontan. Dacă Alessia va dori să facă mai mult în acest domeniu, va avea toată susţinerea mea. Are libertatea de a alege ce îşi doreşte să facă”, a spus Ilie Năstase.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate