Fiica lui Ion Țiriac a fost la o petrecere în timpul carantinei! Frumoasa Ioana se distrează pe cinste la Miami! FOTO

Fiica lui Ion Țiriac a fost la o petrecere în timpul carantinei, fiind invitată de o bună amică.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Fiica lui Ion Țiriac a fost la o petrecere în timpul carantinei, postând o fotografie de la eveniment. De mai bine de un an, Ioana locuiește la Miami, acolo unde studiază Jurnalismul. Ea stă într-un apartament, alături de mama sa, Sophie Ayad, femeia care i-a mai dăruit un copil lui Țiriac, pe Karim. (vezi cum arată "tancul" pe care și l-a cumpărat Ion Țiriac)

Citeste si: În ce lux trăiesc cei mai bogați copii ai României! Avioane private, vacanțe exotice și haine de mii de euro

Citeste si: Ion Ţiriac donează pentru incendiile din Australia o sumă egală cu cea strânsă de toţi românii!

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Apariţie şocantă a fiicei lui Ion Ţiriac! Ioana a ieşit pe stradă cu un piton înlănţuit de gâtul ei!

O vecină din complexul rezidențial a invitat-o serile trecute pe Ioana la petrecerea pe care aceasta a dat-o în apartamentul său. Ioana și Claudia au fost fotografiate pe o canapea, fereastra sufrageriei fiind acoperită cu balonașe ce au format urarea „Happy Birthday”. „Dumnezeule, se pare că pot să mă alătur și eu carantinei voastre!”, i-a transmis un amic Ioanei. „Vino încoace!”, a răspuns fata lui Țiriac.

Fiica lui Ion Țiriac a fost la o petrecere în timpul carantinei. SUA are cele mai multe cazuri de coronavirus

Noul coronavirus a ucis un număr record de 865 de persoane în Statele Unite în termen de 24 de ore, potrivit bilanţului anunţat marţi seară de Universitatea Johns Hopkins, Statele Unite sunt de departe ţara cu cel mai mare număr de cazuri înregistrate (188.172), cu 24.743 mai multe într-o zi, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins, actualizate încontinuu. Numărul persoanelor care au murit din cauza noului coronavirus în Statele Unite este mai mare decât al celor din China, epicentrul pandemiei, potrivit bilanţului oficial prezentat de China şi celui al Universităţii Johns Hopkins.

Astfel, dacă în SUA sunt înregistrate deja peste 3.800 de decese provocate de noul coronavirus, numărul îl depășește pe cel anunțat oficial de China, de 3.305. Statul New York este epicentrul epidemiei americane, cu aproape 76.000 de cazuri şi 1.550 de decese. În încercarea de a opri răspândirea rapidă a virusului, autorităţile au cerut ca peste trei sferturi dintre americani să intre în izolare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cea mai tare poză a începutului de an! Adrian Minune a fost invitat la masa lui Ion Ţiriac: „Cum e să stai lângă oameni bogați?”

Fiul lui Ion Ţiriac a petrecut de ziua sa la Miami! Vezi ce tort a primit Karim de la sora sa, Ioana!

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Cea mai bogată româncă a pierdut peste un miliard de euro! Veronica Guşă de Drăgan are nevoie de bani, astfel că a vândut un teren cu 4 milioane de euro!

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în urmă cu doi ani! Primele declarații despre despărțire: „Nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies