Fiica lui Laurette, bătută în ziua în care Iohannis a promulgat legea anti-bullying!

Fiica lui Laurette a fost agresată de un coleg de școală exact în ziua în care președintele Iohannis a promulgat legea anti-bullying.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Laurette Atindehou a postat luni dimineața un mesaj prin care povestea că fiica ei a fost lovită de un coleg de clasă, iar aceasta a căzut și și-a spart un dinte. Modelul susține că fetița este victima discriminării rasiale și a bullying-ului, fiind hărțuită de unii colegi doar pentru că este diferită.

fara descriere

La acea oră, președintele Iohannis promulga legea care interzice bullying-ul în școlile din România. Din păcate, legea nu prevede și pedepse pentru cei care practică acest tip de hărțuire ci doar forme de prevenție – ”sesiuni de informare/teme/cursuri de perfecționare asupra problemelor legate de violența psihologică – bullying”. Momentan nu există norme metodologice pentru aplicarea legii anti-bullying, care oricum va intra în vigoare din anul școlar viitor.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Laurette, mărturii sfâșietoare despre ce se întâmplă cu fetița ei! "Tresare din somn de frică"

Citeste si: Fetița lui Laurette, victima rasismului! Micuța, bătută cu sălbaticie, la școală, pentru că este ”de culoare”

Citeste si: Fostul soț al lui Laurette va petrece mulți ani în închisoare! Ce acuzații i se aduc lui Ciprian Nistor

Laurette: ”Suntem de culoare, nu suntem neoameni”

fara descriere

”Fetiței mele i-a fost spartă dantura de către un coleg care nu e la primul incident de genul acesta. Bullyingul repetat la care este supusă Serena de către acest copil a fost tolerat de școală, plângerile mele au fost considerate “răsfăț tv”. Astăzi mă văd nevoită sa cer public doamnei Ministru a Învățământului să ne facă dreptate. Da, suntem de culoare. Dar asta nu ne face neoameni. Copilul meu este un copil educat, crescut cu mult sacrificiu de o mamă singură. Copilul meu nu trebuie bătut, scuipat, batjocorit doar pentru că are o altă culoare a pielii. Sunt o mamă singură și lupt nu doar cu un sistem indiferent, ci și cu o mentalitate extrem de primitivă. Școala nu face nimic pentru a-mi proteja fetița”, a scris Laurette pe contul ei de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate