Fiica lui Liviu Vârciu, reacție acidă la adresa tatălui ei? ”De când eram mică...”

Fiica lui Liviu Vârciu a transmis un mesaj dur pentru tatăl ei! Ce a spus despre copilărie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Liviu Vârciu a fost „taxat” dur de către fiica lui, Carmina. Fiica cea mare a lui și-a aniversat recent ziua de naștere și nu a ”ratat” momentul de a-i transmite un mesaj acid pe rețelele de socializare.

„Since I was little I wanted a united family to grow up with, but then I think about you dad, and remember that its not my fault because you lost something so special, its all yours (n.r.: De când eram mică, am vrut o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine tată și îmi amintesc că nu e vina mea pentru că tu ai pierdut ceva atât de special, e toată doar a ta)”, a scris Carmina pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si: Artistul Lawrence Leathers a murit! Cum a fost găsit muzicianul, și medicii sunt îngroziți

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Simina de la Puterea dragostei a ajuns la spital: "A făcut avort"

Citeste si: Primele imagini cu Radu Mazăre scos din arest. A plecat de la Penitenciarul Rahova la Curtea Supremă

Anda și Liviu, prieteni apropiați și după despărțire

De asemenea, unii dintre ei au remarcat că Anda ar avea burtică și au speculat că aceasta ar putea fi însărcinată din nou, însă a dezmințit.

Anda și Liviu au păstrat mereu o legătură strânsă, de dragul micuței lor, căreia i-au dedicat tot timpul lor.

„Nu știu când o să mă vedeți în rochie de mireasă. Acum mă axez pe creșterea fetiței pe care o am împreună cu Liviu. Ținem legătura în continuare, pentru că avem un copil împreună. Nu s-a pus niciodată problema de o pensie alimentară pentru fetiță, Liviu își ajută copilul cum îl ajut și eu: ce are nevoie și când are nevoie. Nu am stabilit o sumă fixă și nu cred că o să fie o așa ceva, fiecare face ce poate, cum poate. Copilul nu duce lipsă de nimic”, a declarat Anda Călin, la scurt timp după despărțire.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate