Fiica lui Maharu emigrează în SUA după moartea celebrului ei tată! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Bianca, fiica lui Nicu Maharu, celebrul și controversatul personaj monden care a murit în urmă cu câteva săptămâni, a luat, zilele trecute, o decizie cât se poate de serioasă. Mai exact, ea va părăsi România și, cel puțin în următoarele luni, va locui în Statele Unite ale Americii.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Bianca Maharu a luat decizia de a pleca din România pentru a-și urma visul ei de o viață și, într-un fel, pentru a-l face mândru pe tatăl ei, cu atât mai mult cu cât regretatul Nicu a încurajat-o tot timpul să facă sport.

Citeste si: Au răsunat cântece de jale la mormântul lui Nicu Maharu. Prietenii nu l-au uitat și au mers la cimitir cu lumânări și coroane de flori

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu iubita lui Maharu! La o lună de la moartea interlopului, femeia este distrusă

Citeste si: Fiica lui Nicu Maharu, schimbare totală după moartea tatălui ei! Bianca: ”Inima din pieptul meu...”

”Voi pleca, peste câteva săptămâni, în State. Da, voi sta aciolo cel puțin trei luni, eu chiar sper să reușesc să rămân acolo. Nu plec pentru că aș fi deprimată, nu plec pentru că a murit tata, ci plec ca să îl fac și pe el mândru. De fapt, îmi urmez visul”, ne-a spus, în exclusivitate, bianca, fiica lui Nicu Maharu.

Astfel, ne-a explicat dura domnișoară, va pleca în State să facă… box. ”Am fost selectată pentru o bursă în domeniul sportiv. Voi merge să învăț mai multe despre box. Bine, cred că atunci când voi ajunge acolo, o voi lua de la început, cred că voi rămâne mască când voi vedea metodele lor de antrenament. O să fiu, probabil  doar o începătoare acolo (râde, n. red.). Dar recuperez eu rapid. Abia aștept să am și niște meciuri, normal, amicale, și sper să reușesc să rămân acolo. Adică, după trei luni, când se va face evaluare, sper să rămân. Atunxci va fi și un contract, normal, va fi vorba și de niște bani”, ne-a explicat bianca Maharu.

fara descriere

Mai mult decât atât, recunoaște Bianca, va pleca în Statele Unite fără să fie ”ținută” în România de vreo complicație sentimentală. ”Acum sunt singură, relația pe care o aveam nu a mers și mă voi concentra doar în direcția boxului”, a mai spus Bianca Maharu.

Nicu Maharu a murit, iar Bianca suferă enorm

”Dumnezeu să te ierte om bun cu suflet mare! Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat durere mare în urmă, în sufletele celor ce te iubesc! Aveai atâtea, taticule, de rezolvat și atâtea planuri de îndeplinit! Cuvintele nu-și au rostul, TATAAAA, durerea e prea mare! Cuvintele sunt de prisos și durerea mea mare, legenda noastra astăzi nu mai e!”, a spus Bianca, fiica lui Nicu Maharu. De altfel, Bianca a sperat, de-a lungul timpul, că Nicu Maharu va reuși să învingă în lupta cu boala, mai ales că își schimbase radical modul de viață. “Tata este, acum de nerecunoscut, pe cuvânt, nici eu nu îl mai recunosc. De un an nu a mai pus gura pe alcool, nu bea nimic în afară de apă plată. Își mai face poze cu pahare sau sticle de whiskey doar ca să se laude, dar e cuminte rău de tot”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca, fiica lui Nicu Maharu, acum ceva vreme, înainte să se întâmple tragedia.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate